.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: WOSH MC

WOSH MC

BG rapa ve4e e edin komersial pulen s poziori i bokluci . Mejdu tulpata oligofreni i zabludeni xorica za men se otkroqva samo edna li4nost .. WOSH MC ;] tova e 4oveka za men ! Edinstvniq koito ne se smesva s tupata papla4 i pee za istinata , za jivota takuv kakuvto e ! Za6toto toq 4ovek e sebe si toi ne ne poziorstva Tva e nai golemiq izord ;] Obi4am te Wosh mnoogo !!
    http://vbox7.com/play:caa7e5db
    phah

Град
    Somewhere...in The sea...

Re: WOSH MC

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    BG rapa ve4e e edin komersial pulen s poziori i bokluci . Mejdu tulpata oligofreni i zabludeni xorica za men se otkroqva samo edna li4nost .. WOSH MC ;] tova e 4oveka za men ! Edinstvniq koito ne se smesva s tupata papla4 i pee za istinata , za jivota takuv kakuvto e ! Za6toto toq 4ovek e sebe si toi ne ne poziorstva Tva e nai golemiq izord ;] Obi4am te Wosh mnoogo !!
    намират се още няколко личности, които пеят за живота такъв какъвто е

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

уважавам супер много Уош, харесвам му всичките песни.
    Но определено не е единственият, който си струва.

I must believe
    There's more above us and below
    I must believe
    Stranded with this bitch called hope
    It keeps me here
    When all I wanna do is go
    It keeps me here
    When all I wanna do is disappear

Хайде комерсиализирайте го него.

Mislex da napi6a 4e ve4e zapo4va dori wosh da se komersializirano , no az opredleno ne sum ot xorata koito sa 4uli 1 negova pesen i ve4e pretendirat 4e e velik i edinstven za tqx Ot mnogo vreme mu se kefq na toq 4ovek znam mu vsi4kite pesni naizust
    phah

Еми тука 90% от хората не знаят за какво става дума ама ще ти прочетат темата.Ще си намерят 1 2 песни.Ще си ги качат на телефона.Ще си вървят по улиците и ще си припяват "Вървя си по улицата със ръката в джоба" и ще се мислят за велики.

Мнението ми е противоречиво.
    От една страна си го бива, от друга адски ме дразни.
    Дразни ме как в някои песни само се изтъква къв е, що е, как (само той) може да прави тХру рап, и не знам си кво... Или дето в една песен, простете че по име не мога да се сетя коя е, каза че не крал мелодии, пък на "Внимавай" мелодията не е негова... Между впрочем "Внимавай" доста ме дразни, хипер безмислена ми се струва. Е, разбира се, Уош има и някои доста готини песнички - "Тва е положението", "Само в съня ми", "На небето", "Не искам да пускам.." и т.н.

(Комерсиализирайте си го бе, кво ви пука, безумно много хора го слушат, накъде повече.. Вие пък кво си свидите изпълнителите, които и без тва не са чак толкова престижни...)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Хайде комерсиализирайте го него.
    Късно е.А и наркотиците са вредни за всички,няма богоизбрани.

Ох бе хора прави сте .
    Лека.

То с подобни теми нали .. хаха ... замислете се малко
    Не ще него към него нали ... ама вече не ми допада преди адски много му се кефех от неговата музика се запалих и под ругите там тем му подобни и т.н. ОБаче Хора като говорите за някой че билс е комерсиализирал замислете се малко нали ... как се коерсиализира един изпълнител и т.н. не знам дали ме разбирате ама квото е
    ай Пийс

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Уважавам го че му пука за хипхопа и прави каквото може.Преди беше супер,но напоследък траковете станаха твърде банални и общо взето излезе от underground-а -атой още мрънка,че е част от него.Най-много му се кефя за illmate защото като идея е чудесно.

добър е
    но има и други добри в сцената ни, които също не му отстъпват
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Лично wosh си ми харесва и то доста .. , наскоро спорих с някаква фешанка където слуша чалга или там коренно различни стилове музика и и викам :: "от къде по дяволите го знаеш?" и ми светна ,че на поне 50 % от скайповете има негови песни ! Няма лошо да го слушат , но хората които някак разбират тази музика и като цяло ъндерграунда не го комерсиализират ! Понякога си мисля , че Уош вече търси известност ,но до някъде ме опровергава фактът , че ако е искал досега ехеее .... ! (разбирате) Текстовете са адските , пълни са със смисъл , понякога се изчерпва , но може да се каже , че си е заслужил всичко !

Повече от фен
    Значи стефан a.k.a Wosh MC го познавам и тази личност е доста интересна.Отностно песните му в ВСЯКА една има някакъв смисъл.Замислете се,на пръв поглед на някои от песните му като чуете текста за пръв път ви се струва доста ама доста несмислено,но прочете всяко изречение по няколко пъти и ги свържете с предното или следващото и ще откриете някакъв смисъл.Този човек има над 100 песни и ми харесват доста да ви кажа.
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Така начи .. Стефан едва ли не сега ше гоо "комериализирате" както каза един потребител по-горе! ОсТавете го момчето да си парви музиката и не го закачайте!Вие като почнете "тоа ме дразни,не мое да пее,ква е таа музика от него,само разваля рапа" (защото и такива съм ги чувала!) Се едно ви е изял хлебчето Ужасни сте ! Песни муса страхотни аз имам честа да имам повечето в pc-то си ! За което много се радвам ! Много му се кефя..неовторим е !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    още помня как ми дадоха една касетка на Stick Insect... не, тя беше на HoKayT, ама имаше една песен със стикнята (a.k.a. Wosh & Yoko) и аз им се изкефих адски много и се чудех откъде да намеря записи на касетки и т.н. на тия двамата изруде... тогава, подчертавам, нямах компютър, имах касетофон... след това си купих компютър, след има-няма година си пуснах и интернет... там разбрах за мноооогото песни на Stick Insect и на Wosh само... и през всички тези години той продължава да издава песнички, които докосват... вярно - и той е човек - и той греши... казал едно, прави друго... и все пак... едно 95% от песните му са със собствен саунд... "Това е положението", "На небетооо", "Не искам да пускам ръката ти", "Събуждаш се", "И днес е ден", "За любовта", "Примирен и недоволен", "Просто слушай", "А ти", Отвори очите си", "Спомени", "Следа"... още толкова много мога да изброявам... просто тези песни са повече от велики!

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Хм...Wosh Mc...
    Слушам го,допадат ми песните му,но той да е най-добрият?! Не мисля...

Ами Sensei,Den-Yo...?

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    [bКъде само го мешате тоя Сенсей уеееее
    Темата не случайно е за Уош!

Абе аз имам около 50 негови песновки
    малко ме съмнява да има над 100 [/b]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Брех те прослушаха.
    След разпадането а ДРС+ вече единственотоново което си залъжава да се слуша е ДиС
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ммда... ДиС стават... по отделно също... песничките на Деньо, както и на Сенсей са доста смислени...

не смятам Уош за най-добрия... тука няма най-добър... стойностния бг хипхоп не се сравнява... той просто става за слушане

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: WOSH MC

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    намират се още няколко личности, които пеят за живота такъв какъвто е
    Права си Камс,мога дори да ги изброя.Това са:Sensei,RaggaOne,Edinaka,Denyo,Mink и компания.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Брех те прослушаха.
    След разпадането а ДРС+ вече единственотоново което си залъжава да се слуша е ДиС
    DRS+ не са се разпаднали....имат просто застой иначе още са ти група.
    Ван Сан нещо е виновен за това май но ще разберем след време като направят нова песничка.

Повече от фен
    Хм ДРС+ да са най-добрите?Sensei най-добрия?Вие тавряс ли сте.Каквото и да става знаете кой е определен за най-добрия рапър,най-успелия също.Името е едно и така ще си остане.Въпреки че е на 36 години той продължава да прави това което харесва.А темата тук е за Уош МС тъй ,че спрете с тези ДРС и говорете за Уош
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ти няаш думата след като няколко дни вече го пускам тфа радио и още не съм чула хубава музика по него

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    хахаха откога Батко ти Лош стана некомерсиален ? .... Че има яки парчета е ясно, самоче в последно време е адски лиричен а мен лично това мноо ме дразни.
    А за DRS+ само мога да кажа че никак даже не са се разпаднали и е хубаво когато някои не знае нещо да мълчи шото става смешен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си