.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Re: Търся презервативи

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Търсих в търсачка, но ми излязоха страшно много теми... Ако някой намери сходна тема на моята да я постне и да се затвори тази

Искам да ми препоръчате презервативи различни от дюрекс, спортекс и виталис... (естествено подминавам тези тип "млад татко" от по 20 ст. )
    Това са най-исвестните марки, но с всички съм имала проблеми... Не съм чувала други марки, така, че се нуждая да ми препоръчате някоя (не да ми изброите колко марки презервативи знаете, а да ми препоръчате марка)

Мерси предварително

П.П. Проблемите са следните
    1. Спортекс се късат
    2. Дюрекс са къси, неудобни, прекалено много се усещат и се свличат
    3. Виталис не се разгъват добре, приятеля ми изпитва болка с тях и му стягат

Все пак, ако знаете разновидност от някоя от марките по-горе, които мислите, че все пак са подходящи, може и тях да споменете, но кажете, защо... в смисъл.. не да ми напишете "Синия виталис " и аз да не знам какво толкова му харесвате на тоя син виталис
    V sex 6opa predlagat mn raznoobrazni razmeri i marki hva6ta6go za u6ite i go vodi6 da si haresa.Ili napravi kato men kupi ot vsi4ki vidove po edna kotiq i probvaite to ne se gubi vse pak stava vapros za vzaimno udobstvo i predpazvane

Цитирай Първоначално написано от axlbaby
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Сещам се за едни lifestyle, но незнам дали ги има още.
    Има ги.
    и никак не са лоши
    Когато говоря не приказвам.

Lifestyles наистина не са лоши даже са лубимите на приятелят ми. Другa са които се сещам са Sure ,които според гаджето ми са доста добра марка макар че са по-евтинички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си