- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Песен - дрога
Онзи ден попаднах на една много тъжна песен... Казва се Requiem for a dream . Изпълнител незнам. Обаче тази песен ме кара да се чувствам УЖАСНО. Спомням си за миналото и за всичките си проблеми. В момента сякаш не живея сега , а преди (ако ме разбирате). Лошото е, че немога да спра да слушам тази песен. Полудявам без нея, а неискам да я слушам. Тя ме преследва навсякъде. Просто немога... вечер немога да спя и за малко сама да си посегна. Моля, помогнете, защото няма да издаржа дълго.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pogowori s nqkoi... psixiatur/psixologebaam se ... i na men mi se e sluchwalo ma s rap pesni
t.e poludqwam po taq pesen i ne moa spra q slusham ma sled 3 4 dena mi piswa i spiram i taka....
parviqt pat kogato az q 4uh tazi pesen i na men mi be6e trudno da q razkaram ot glavata si ,no sega q slu6am i ni6to mi nqma !prosto sled vreme 6te ti mine spok
я дайте някъв линк да я чуя тая песен, че отдавна не съм се депресирала..Първоначално написано от chernoto21kote
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
оф не можела
лабилните психики се оправят само със силна воля, от опит да ти кажа
спираш педераската мелодия (супер е убита бтв) и толкова.
няма не мога, няма не искам
спираш и толкова.
и не я пускаш повече.
и й даваш delete от компютъра си.
и си пускаш някоя весела песен.
и толкова.
а за проблемите ти - сподели с приятел
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
тва е една доста тъпа песен![]()
Моля влизайте ТУК
4ui ei tva
http://www.youtube.com/watch?v=Vx6awIE5XJA po edno vreme po4va requiem for a dream ama super qko e napraen mixa
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ако гледам филма..може и да успее да ме депресира..ама така като слушам..тря си баси психото че да си толкоа зарибен по неяПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !