- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самота, болка, сълзи...няма любов няма приятелство
не е хубаво да се вижда само тази страна на живота..има си и друга..така става, защото всеки си поставя някакви свръх очаквания за живота..е не че не са възможно...но много често се разочароваме точно за това..а малките неща?къде отиват те? еми..губят се измежду това терзание, че живота е болка, тъга, нещастие и т.н. недейте така..тея моменти отминават и остава само времето което си пропилял за да се вайкаш колко е зле, а можеше да се огледаш и да видиш малките, но хубавите нещица![]()
;(
Понякога човек няма пари да си купи билет за въпросния влак, а понякога билетите биват изкупувани и някои остава без билет..Първоначално написано от Silver_Boy
;(
;(
Живота не е такъв!!То това е най-лесното да се каже че живота е такъв и тн.Аз пък съм оптимистка и гледам нещата от добрата им страна и ис ми е супер яко
![]()
Случват се гадни неща,но пък като гледаш позитивно ти се случват повече готини!!!
![]()
![]()
kакво да правиш тей ш е живот да му еба майката ма не се коси и нашия миг на щастие ще дойде нз кога но ще дойде аз го очаквам горе главата не се отчайвай![]()
![]()
+1Първоначално написано от fuckUall
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от Kostadin_682
Наистина!
0mfg![]()
Не ви ли омръзна да се самосъжалявате!!Няма да кажа както почти всички други 'Така е' или "Такъв е живота' .. Вместо да пишете тук,че няма приятели и любов,излезте забавлявайте се и все ще намерите някой приятел или някоя приятна тръпка!Всичко е моментно-някой 'приятел' те е предал,ами подбирай внимателно обкръжаващите те хора и бъди с някой на който наистина имаш доверие.А любовта я има винаги (макар че много се спори за това дали я има,или не) стига да намериш подходящ човек,който ще споделя чувствата ти!И това е призив към всички,които мислят така-Дори да сте се разочаровали от нещо,не се отчайвайте,а продължете напред с високо вдигната глава и всичко ще се оправи,и ще си дойде на мястото!![]()
п.с.:Бях малко дълга с коментара,но съжаляжам и надявам се няма да ме нападнете,защото просто изказах мнението си!
Няма нужда да си хабиш сълзите и чувствата.. Колкото по- рано го осъзнаеш, толкова по- добреПървоначално написано от Snejkou
![]()
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Lolitta
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
продължавай да търсиш ... за това когато намериш е така хубаво !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от lyyly
Съгласна съмВъпреки, че бях написала едно изчерпателно "такъв е живота", имах предвид че това на всеки се е случвало... няма да е първата, нито последната с тоя проблем. И на мен се е случвало и знам какво е! Към авторката: Както бяха написали колегите излез навън и знай, че любовта те намира, когато най-малко очакваш
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Авторче знаеш ли колко искам да дойда и да ти шибна един по якичък шамар? Та ти си по зле и от глезена девойка бе, а ми се водиш мъж... Какво - отрязали са те един път и дай да оревем целия форум колко сме нещастни и как живота е несправедлив. Еми като си го правиш такъв - такъв ще е. Покажи малко воля мама му стара, не си на 10 да пищиш за всяко нещо. Няма да се оправи живота ТИ от самосебе си. Никой няма да дойде с вълшебна пръчка и да ти каже "Сега ще ти оправя живота". Стягай се преодолей си болката, реши си проблемите и ще видиш как ще изгрее слънце и на твоята улица. Иска се усилие главно от твоя страна. Иначе си предния п*тьо.
Ако искаш съвети - ЛС.
При следваща подобна тема ще те храня яко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House