.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    не е хубаво да се вижда само тази страна на живота..има си и друга..така става, защото всеки си поставя някакви свръх очаквания за живота..е не че не са възможно...но много често се разочароваме точно за това..а малките неща?къде отиват те? еми..губят се измежду това терзание, че живота е болка, тъга, нещастие и т.н. недейте така..тея моменти отминават и остава само времето което си пропилял за да се вайкаш колко е зле, а можеше да се огледаш и да видиш малките, но хубавите нещица

;(
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

Re: Самота, болка, сълзи...няма любов няма приятелство

Цитирай Първоначално написано от Silver_Boy
    Цитирай Първоначално написано от Snejkou
    Самота, болка, сълзи...няма любов няма приятелство

Където и да търся нямам успех ;( ;(

† Рано или късно живота ще се усмихне и на теб. Нали знаеш, какво казват хората - " За всеки влак си има пътници ". Рано или късно и твоят "влак" ще пристигне, просто трябва да имаш търпението да го дочакаш. †
    Понякога човек няма пари да си купи билет за въпросния влак, а понякога билетите биват изкупувани и някои остава без билет..

;(

;(

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Живота не е такъв!! То това е най-лесното да се каже че живота е такъв и тн.Аз пък съм оптимистка и гледам нещата от добрата им страна и ис ми е супер яко Случват се гадни неща,но пък като гледаш позитивно ти се случват повече готини!!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

kакво да правиш тей ш е живот да му еба майката ма не се коси и нашия миг на щастие ще дойде нз кога но ще дойде аз го очаквам горе главата не се отчайвай

Цитирай Първоначално написано от beiho
    Ако някой ти каже, че има пълно доверие в теб, то значи очаква ти да му се довериш и после да прави каквото си иска зад гърба ти. Имам пълно доверие само на майка ми-само майчината обич е завинаги истинска! От приятелите си очаквам всичко, същото и от гаджето ми! Това е!
    +1 ...

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    Животът е радост и тъга .
    +1
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Не се впрягай толкова, и без тва накрая всички умираме ;}

Наистина!

0mfg
    Не ви ли омръзна да се самосъжалявате!!Няма да кажа както почти всички други 'Така е' или "Такъв е живота' .. Вместо да пишете тук,че няма приятели и любов,излезте забавлявайте се и все ще намерите някой приятел или някоя приятна тръпка!Всичко е моментно-някой 'приятел' те е предал,ами подбирай внимателно обкръжаващите те хора и бъди с някой на който наистина имаш доверие.А любовта я има винаги (макар че много се спори за това дали я има,или не) стига да намериш подходящ човек,който ще споделя чувствата ти!И това е призив към всички,които мислят така-Дори да сте се разочаровали от нещо,не се отчайвайте,а продължете напред с високо вдигната глава и всичко ще се оправи,и ще си дойде на мястото!

п.с.:Бях малко дълга с коментара,но съжаляжам и надявам се няма да ме нападнете,защото просто изказах мнението си!

Град
    София

Няма нужда да си хабиш сълзите и чувствата.. Колкото по- рано го осъзнаеш, толкова по- добре

Град
    Sofiq

Цитирай Първоначално написано от Lolitta

Няма нужда да си хабиш сълзите и чувствата.. Колкото по- рано го осъзнаеш, толкова по- добре
    Напълно съм съгласна.
    I am myself, and I make my own ways!!! =)))

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    продължавай да търсиш ... за това когато намериш е така хубаво !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от lyyly
    0mfg
    Не ви ли омръзна да се самосъжалявате!!Няма да кажа както почти всички други 'Така е' или "Такъв е живота' .. Вместо да пишете тук,че няма приятели и любов,излезте забавлявайте се и все ще намерите някой приятел или някоя приятна тръпка!Всичко е моментно-някой 'приятел' те е предал,ами подбирай внимателно обкръжаващите те хора и бъди с някой на който наистина имаш доверие.А любовта я има винаги (макар че много се спори за това дали я има,или не) стига да намериш подходящ човек,който ще споделя чувствата ти!И това е призив към всички,които мислят така-Дори да сте се разочаровали от нещо,не се отчайвайте,а продължете напред с високо вдигната глава и всичко ще се оправи,и ще си дойде на мястото!

п.с.:Бях малко дълга с коментара,но съжаляжам и надявам се няма да ме нападнете,защото просто изказах мнението си!

Съгласна съм Въпреки, че бях написала едно изчерпателно "такъв е живота", имах предвид че това на всеки се е случвало... няма да е първата, нито последната с тоя проблем. И на мен се е случвало и знам какво е! Към авторката: Както бяха написали колегите излез навън и знай, че любовта те намира, когато най-малко очакваш
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

^ Аз го разбрах по малко по-различен начин.Да не се обидиш!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторче знаеш ли колко искам да дойда и да ти шибна един по якичък шамар? Та ти си по зле и от глезена девойка бе, а ми се водиш мъж... Какво - отрязали са те един път и дай да оревем целия форум колко сме нещастни и как живота е несправедлив. Еми като си го правиш такъв - такъв ще е. Покажи малко воля мама му стара, не си на 10 да пищиш за всяко нещо. Няма да се оправи живота ТИ от самосебе си. Никой няма да дойде с вълшебна пръчка и да ти каже "Сега ще ти оправя живота". Стягай се преодолей си болката, реши си проблемите и ще видиш как ще изгрее слънце и на твоята улица. Иска се усилие главно от твоя страна. Иначе си предния п*тьо.

Ако искаш съвети - ЛС.

При следваща подобна тема ще те храня яко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си