- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мистериозен ли е или не Червенския баир ?!
Ъм .. преди време някой ми беше разказвал за прословутия баир в с. Червен ..
Разказа се състоеше в това , че през нощта ставали много странни неща на точно този баир .. През деня ако минел човек и нямало обхват на мобилния .. а през нощта ако мине изчезва ..
Също знам и за случай в който една кола се прибира и минава точно от там само , че се заклещва някъде и остава и тай като човека незнаел какво да прави .. решил да пренощува в колата оставяйки колата с отворена врата (междодругото също и мотора огасва и колата ни напред ни назад .. ) .. та на сутринта го търсили и го намерили мъртав в колата ..супер ми е странно ама .. истини колкото искаш ..
Та мислех да не е нещо като магнитно поле или и аз незнам .. звучи налудничаво , но искам да чуя и вашите мнения ?![]()
T.1
swords1010
kade se namira tva dore dolo......ni6to ne mi govori tva selce,a o6te po malko baira my................
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
За пръв път чувамПървоначално написано от ifeto95
![]()
Надявам се да е измислица,такива истории ме депресират![]()
мен също ... и ма фаща страх да га еваПървоначално написано от LeVski_fen
![]()
Да .. прави сте звучи много ТЪПО .. ама хах ..![]()
Ами с.Червен е Русенско ..
Просто немога да си го обясня .. един баир .. и то само на баира .. спира часовник , мобилни телефони , акомулатори ..
Съгласна съм с Тянко , че звучи налудничаво .. ама съм любопитна ..![]()
obze me strax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama kak 6i spirar......qvno se e sly4ilo ne6to sta6no na tozi bair predi vreme
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
на мен ми бяха разказвали че имало някакво магнитно поле ли или нещо такова и затова спират.. глупости всичко си има НАУЧНО ОБЯСНЕНИЕ ясно ..?! магии мистерии бабини деветини..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не винаги всичко си има научно обяснение.Първоначално написано от f3nkata__
Аз ако започна да разказвам какво се говори за моето село половината форум няма да може да спи.Тези работи ги разправят хора, които си нямат друга работа и искат да изплашат някой.
Ако се отнася за мен .. никого не искам да плаша .. просто съм любопитна ..Първоначално написано от kiki_riki90
![]()
tazi chast za koqto govorite e prokulnata.Az znam edna istoriq,za koqto nqma obqsnenie.Edin chovek,koito minaval prez baira s kolata si izvednuj usetil kak go pritiskat dve ruce okolo vrata,no vsushtnost nqmalo nikoi.Toi pusnal volana i kolata zagubila kontrol.Chovekut pochinal i sled expertiza se okazva che e bil pod vliqnie na gubi.A toi vsushtnost e bil mnogo primeren chevek,za tova istoriqta e stranna![]()
![]()
![]()
И аз не съм чувала за този баир...Интересно ми се вижда,но дали е истина??![]()
Какво ще рече тази дума, че не разбрах?Първоначално написано от kiran
Само ми е любопитно, как като са го намерили мъртъв са разбрали, че са го душели 2 ръцеПървоначално написано от kiran
![]()
Да и на мене ми е много интересноПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
http://magbg.com/vote.php?id=38734 <<<--- ВлЕз АкО сИ гОтИн!!!
ei dobre che ste vie umnite da osvetite putq na nas neshvatlivite che inache nz...![]()
...naistina ne se bqh zamislil za tova kak sa razbrali,kakto i da e.Inache gybi sa vid narkotici s halucinogeno deistvie
![]()
Явно за приказки.![]()
Пп: Попитах какво ще рече gybi, защото е на латиница. Пишете на кирилица, хора!!!
Гъби ще рече.
Темата е безсмислена и не е за този раздел. Ако те интересува научното обяснение учи физика. И смятам, че ако в тази простотия имаше поне зрънце истина, първо на първо щеше да се появи в медиите..там обичат такива неща..
Докато лично не ида там да проверя, за мен това са бабини приказки.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ми, аре на екскурзия до въпросното село и ще намерим отговора.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от jony
![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
хаха ей на това му се вика КАПАКПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
ииии... да изясня за гъбите: Това са вид халюциогенни гъби,казват се "Псилоцибе". Според лекарите те са особено опасни за хората. Това се дължи на това токсично вещество псилоцибин, което довежда до деперсонализация и дереализация. Тоест до вида шизофреноподобно гъбно отравяне, получават шизофренични пристъпи.