.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Любовен съвет!

Значи историята е следната: Влюбен съм до уши в едно момиче, заедно сме вече от 3 месеца, обичаме се и всичко е точно, обаче проблема е, че имам чувството, че аз влагам всичко от себе си в тази връзка, но не получавам точно това, което искам, страшно много държа на нея, тя понякога дори осъзнава, че ме наранява неусетно и винаги съжалява в такива моменти, може да Ви се стори смешно, че съм седнал да се вайкам, че само за 3 месечна връзка нещата са така, обаче аз наистина имам чувството, че това е момичето, което винаги съм искал до себе си, прсто съм някак догонващия във връзката ни, а за първи път изпадам в такава ситуация... най-малките неща ме нараняват, като например обещала е да ми звънне след 30мин, а ми звъни след 1ч и 15мин... надявам се за някакви съвети най-вече от страна на женската аудитория, всичко е наред иначе в сексуално отношение и т.н. просто може би моито намерения са по-сериозни...имам чувството, че съм обсебен от нея... дано някой е преминал през нещо подобно и може да ми даде няколко приятелски съвета. Благодаря Ви предварително!
    Любовта е сляпа и лудостта я води за ръка!

Ами.. мисля, че е достатъчно да ти кажа само:
    " Това, че някой не те обича по начина, по който искаш.. не значи, че не те обича с цялото си сърце"
    "секса в една връзка е критерий дали нещата вървят.. или не"
    -> спри да се притесняваш.. и не и показвай, че се дразниш и от най-дребните неща.Всичко е наред... просто не се вманаячавай
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

най-доброто което моеш да напрайш е да бъдеш себе си, не и дотягай и не и прави забележки за дреболии... нормално е да се появи и ревността ако още я няма, просто момичето трябва да осъзнае че си и верен, въпреки че ако не усеща привличане към теб както ти към нея ще е малко трудно... бъди оригинален опитаи се да вникнеш в характера и да разбереш какво обича, и да се опиташ да и го дадеш. дано оцени пробвайте нови неща, защото всичко което се повтаря омръзвя, и тя бързо бързо ще се почувства искушена да опита нешо ново с някои др успех.

Все едно слушам приятеля си да говори за мен.
    Това, че сте заедно отскоро няма кой знае какво значение.
    Аз бих ти казала само че тези неща е добре да ги споделяш с нея винаги. Така тя ще може да те разбере най- добре и това ще се промени.
    Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ами нещата не винаги са така както си ги представяш...Може би нейния начин да ти покаже,че те обича не е точно това което очакваш.Но тя си е такава каквато е.А може и да е малко отнесена или да си е имала някаква работа,за да не ти звънне след 30 мин. а след час и 15...важното е,да сте щастливи заедно ;рр

благодаря на всички за съветите ви, може би наистина аз очаквам, че като влагам цялото си сърце и сили съм очаквал да получа същото, но нещата не са толкова прости, в момента всичко върви перфектно, явно прекалено много се притеснявам затова дали оправдавам очакванията й, влюбвал съм се и преди, но този път е наистина истински и това чувство ме плаши до някаква степен... чувствам се наистина безпомощен, когато съм с нея ако мога така да се изразя, но си мисля, че не е много добре да и го показвам, за да не изгуби интереса си бързо, все пак момичетата обичат интригата... как мислите по този въпрос? Благодаря Ви предварително отново!
    Любовта е сляпа и лудостта я води за ръка!

Супер фен Аватара на galu6a
    о тва със закасняването и аз съм го правила ами просто поговорете според мен
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    некъде из Сливница...
    Не винаги когато даваш всичко ти отвръщтат със същото,не бива да и се сърдиш за това защотото това че не ти показва всичко което чувства не значи че не те обича.При мен е горе долу същото,аз се опитвам да дам всичко от себе си и да и показвам по всякакъв начин колко държа на нея и колко я обичам а тя някакси не го показва толкова и от части ме наранява но я познавам и просто знам че тя е такава,малко и е трудно да си изразява чувствата...така че спокойно това че момичето ти не ти отвръща със същото не значи че не те обича със цялото си сърце,може просто да изпитва трудности с това да ти го каже/покаже въпреки че любовта не се изразява с думи а с действия Радвай се поне че не ти казва "обичам те" за здрасти и чао че сега тва е много на мода,нали знаеш най-трудно е да кажеш "обичам те" когато найстина го чувстваш.

Град
    бълХаристан

Re: Любовен съвет!

Цитирай Първоначално написано от crushera
    Значи историята е следната: Влюбен съм до уши в едно момиче, заедно сме вече от 3 месеца, обичаме се и всичко е точно, обаче проблема е, че имам чувството, че аз влагам всичко от себе си в тази връзка, но не получавам точно това, което искам, страшно много държа на нея, тя понякога дори осъзнава, че ме наранява неусетно и винаги съжалява в такива моменти, може да Ви се стори смешно, че съм седнал да се вайкам, че само за 3 месечна връзка нещата са така, обаче аз наистина имам чувството, че това е момичето, което винаги съм искал до себе си, прсто съм някак догонващия във връзката ни, а за първи път изпадам в такава ситуация... най-малките неща ме нараняват, като например обещала е да ми звънне след 30мин, а ми звъни след 1ч и 15мин... надявам се за някакви съвети най-вече от страна на женската аудитория, всичко е наред иначе в сексуално отношение и т.н. просто може би моито намерения са по-сериозни...имам чувството, че съм обсебен от нея... дано някой е преминал през нещо подобно и може да ми даде няколко приятелски съвета. Благодаря Ви предварително!
    спокойно, не се залъгвай - не е тя момичето ти на живота! а дори ида е тя, ще почакаш 5-6 години докато разбереш че наистина е тя. ще се разделите в скоро време, защото ще каже че я задушаваш и иска да поживее, пусни я на свобода, след време като се видите и ако искрата пламне пак ще сте завинаги заедно и щастливи, ако ли не - има други!
    и аз бях като теб, само че връзката ми беше по-дълга, накрая стана така и сега сме си приятели за по кафе. след време кат осе изтече много вода и сме се наживяли и ако е писано ще сме заедно, защото и аз все още усещам че тя е моя човек, колкото и да се опитам да притъпя това усещане или да си търся заместител! времето ще покаже

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Все едно слушам приятеля си да говори за мен.
    Това, че сте заедно отскоро няма кой знае какво значение.
    Аз бих ти казала само че тези неща е добре да ги споделяш с нея винаги. Така тя ще може да те разбере най- добре и това ще се промени.
    Успех.
    +1
    (#) ...thats a cookie...

Според мен не те обича така както ти нея..смисъл има може би някакви чувства, но не й пука толкова...Аз самата знам (понеже даде пример), че с бифшя ми приятел като сме се разбрали да му званна напраимер в 8 и съм стояла с телефона да чакам да стане 8 часа и да му звънна някво такова...пък със сегашния ми е така хич не ми пука кога той ще се обади дали ще се обади, дали съм му обещала да му се обадя или друго гледам си кефа...абе с една дума приятно ми е с него да съм ама не ми на първо място някак съм с него ей така просто... щото да има
    Мисля, че и с нея е така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си