- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми дава сърце да я зарежа...
Тя не те заслужава,късай с нея по-добре ще ви е и на двамата...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Глупако ти какво си мислиш , че след като и кажеш , че си с нея , а нямаш чувства и , че си и изневерил ще иска да останете приятели ли бе .... ти трябва да си мега тъпия ако въобще ти се е събрало във главата , че тя ще допусне това ... " приятелите си които не обича много " ххх еми ако всичките и приятели са прости като теб ... ето защо не ги обича ...
Все едно си само от съжаление с нея,от което тя ще се чувства още по-зле.
ами нзако наистина няма дори фр ще й е по-трудно да превъзмогне раздялата(тва прозвуча мн префърцнунено ,а не исках
)ии..определено й спести изневерите.квото и да си говорим не стига че ще я зарежеш ами и това..
Cruel Intentions
..tochno zashtoto e bila iskrena s teb spored men zaslujava i ti da bydesh iskren s neq....da shte boli,no po-dobre i kaji kakvoto smqtash ..vsichko i kaji.....nqma da e lesno veroqtno,no vsichko ostanalo samo bi zabavilo i utekjnilo procesa,dokato ne doied moment,v koito pak shte q ostavish !
според мен тя не те заслужава не си виновен ти че не харесва приятелките си толкова или че ненавижда баба си . казвай й край и толкова замислял ли си се дали тя щеше да търси мнения от другаде дали да те зареже и че ч е страх да не те нарани само си помисли !!!![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
WTF?!Първоначално написано от My6mYLka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе вие ли не разбирате уе имам предвид добрината поне да се допита за най лесния начин да я зареже ... няма зн изцеките си ги правите вие чаооо![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
мерси на всички за отзивите, както видях повечето ми препоръчват да и кажа, (аз знам че това е правилния избор) но не там е въпроса аз наистина държа на нея и в случея поставям нейните чувства преди моите (пък и мойте липсват). не опира до изневярата, а до това че колкото и да се опитвам да я обикна не мога, а всъщност наистина тя няма недостатък или нещо за което да се захвана, просто я няма тръпката, искрата... в момента и аз се дърпам назад като не и казвам... както казаха някои май единственото което ни задържа е секса... бях обмислял и варянта да се държа тъпо и да се променя, но това няма да помогне защото тя вече ме е опознала и ще го усети... дори и да и кажа мисля да и спестя всичко за изневерите, защото ще го приеме по тежко... и ще разбере че съм бил изкуствен през цялото време..
мерси най-вече на suunnseT, който наистина вникна в проблема ми.
Vutov - u2![]()
А не мислиш ли че тя усеща ,че твоите чуства не са каквито тя би искала да са?По-добре и кажи,защото така и даваш напразни надежди..вместо да си потърси някой друг ,който откликва на чувствата и.
Първоначално написано от GabisiTa
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Кажи на момичето истината.. Едва ли е по-добре да живее в една заблуда!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Че ще я заболи е ясно,но така или иначе ще я оставиш в скоро време,като нямаш чувства,тъй че няма какво да му мислишПросто и обясни начина,по който се чувстваш и очаквай тежка реакция,ама няма друг начин...такъв е живота.
Кажи и как се чувстваш, не ми се вярва ако наистина те обича да не те остави да продължиш напредТя ще страда, но ... и тя ще продължи напред