- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как го правите
Ами с приятелят ми го правих за 1 път (на мен ми беше първия) преди повече от година.Ползвали сме презерватив няколко пъти,не пия противозачатъчни.Връзката ни е моногамна и му имам доверие,но въпреки това смятам да започчна да пия противозачатъчни защото не мога да понасям напрежението ако ми закъснее с ден-два![]()
![]()
Първоначално написано от StayFly
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
С презерватив - разнообразие и Без презерватив и по 2та начина..
И никога противозачатъчни и тем подобни хапчета....
All under heaven........
emi neznam,pyk i nesym se interesuvala da 4eta pove4ko ne6ta zatova,no zasega neiskam da polzvamПървоначално написано от shokoto91
![]()
С приятелката ми го правиме без ако ходи на чуждо да си слага с негоА и презерватива нищо не ти гарантира... С презерватив свърших в нея но не съм разбрал че се е спукал после Escapele иначе сега като правиме без не взима нищо поне аз не знам
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
С презерватив![]()
А и ако пия хапчета пак е със
Не мисля че има смисъл да пиеш хапчета и да го правиш с презерватив. Не се притистискай ако пиеш хапчета да го правиш без.Първоначално написано от princesa_viki
П.П. От опит го знам...
По темата правя го без със сегашната си приателка. Вече 6 месеца да чукна на дърво няма издънка но за малко по напред в бъдещето издънката ще я направим и двамата.
И то нарочно...![]()
По темата правя го без със сегашната си приателка. Вече 6 месеца да чукна на дърво няма издънка но за малко по напред в бъдещето издънката ще я направим и двамата.
И то нарочно...[/quote]
+1 :P
Без презерватив, но със спирала. Отдавна си имаме доверие за болестите.
Изследвани сме от лекари.
май ти е яко да си я протриваш пичката с гума аПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А имам аще идн въпрос и за да не пускам нова тема ще питам тук!Правели ли сте го два пъти един след др без кондом,защото нали съм чувала ,че остово сперма по члена и после може да има последствия.
П.П. аз тоди месец 3-4 пъти го направих така и нямама проблеми защото ми дойде,но някой ме вкарват в такива филми и нз кой е верния отг.
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
mda i az sym go pravila nqkolko pyti taka i za sega nqmam beb4eПървоначално написано от galu6a
![]()
![]()
Мдаа... необразовани дица.....
По тема 1:
Правим го без презерватив.. стане ли дума за такъв приятелката ми веднага отказва защото не и харесва... бебче за сега няма ( и дано да няма ) свършването отвън се постига с тренинг... и самоконтрол.. не като вас гъчи то яко.. и после ама то и такива работи ли ставали....
По тема 2:
Ами това е вярно.. има такава вероятност.. но.. след първия път едно изпикаване и подробно измиване свежда риска до нищожен..
Гууд лък..