.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Супер фен Аватара на galu6a

Как го правите

Тъй като чета ,че има двойки ,който правят секс без презерватив и момчето се изпразва извън нея.Вие как го правите пиете ли хапчета като го правите без презератив имам предвид противозачатъчни а ни Ескапел
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Ами .. с приятеля ми всеки път различно.
    Смисъл понякога с презерватив,понякога без, но когато сме без той наистина внимава ии до сега сме нямали никакви проблеми ..
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Сигурността е по-важна, и мисля, че е по-добре с презерватив. И не мисля дя пробвам без.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

и аз съм ЗА презервативите, освен, че има риск за неочаквано бебче, може да хванеш и всякакви болести, ако не познаваш добре човека срещу теб
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Мега фен
    Град
    SF
    Без презерватив и не свършва в мен.

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    az kato go pravq s priqtelq mi bez,ne piq protivoza4aty4ni i neiskam da piq,za6toto sym 4uvala 4e dosta ti obyrkvat organisma,s krakata nagore.... malko me e strah,no toi vnimava ,a i ne e nqkoi hvanat ei taka ot ulicata za edna ve4er.... i bez tova si iskame bebo4e,straha e tam 4e ne go iskame to4no sega :P xaxa

пия противозачатъчни и с приятеля ми го правим без презарветив

ние започваме без.. докато се възбудиме хубаво (всеки знае, че без презерватив е хиляди пъти по-хубаво отколкото със) и след това го слагаме и така привършваме Не сме рискували никога той "да ме пази"

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    az kato go pravq s priqtelq mi bez,ne piq protivoza4aty4ni i neiskam da piq,za6toto sym 4uvala 4e dosta ti obyrkvat organisma,s krakata nagore....
    това са остарели глупости

Известно време го правихме без презерватив не свършваше в мен но ни достраша да не стане някой гаф и отскоро съм на противозачатъчни.

Ми аз винаги ползвам.Предпочитам да нямам проблеми

Със.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    ние започваме без.. докато се възбудиме хубаво (всеки знае, че без презерватив е хиляди пъти по-хубаво отколкото със) и след това го слагаме и така привършваме Не сме рискували никога той "да ме пази"
    +1 И ние понякога правим така

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Един път само се осмелих да му дам без и през цялото време ме беше шубе да не стане нещо,след това след няколко дена трябваше да ми идва и зе че закъсня с доста,обаче не се оказах бременна,защото причината е била друга,тогава аз пиех едно за отслабване,и се оказа че това лекарство ми е забавило цикъла,спрях го веднага и след 1 седмица ми дойде,иначе повече не бих се осмелила да дам без презерватив,защото си изкарвам акъла като ми закъснее,макар че си е друго да го правиш без.Усещането е страхотно

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ми всеки път различно ,ама май става в началото без и вече към края слагаме презерватив

..probvala sym bez i minah (psihologicheski) prez Ada !Preporychvam dori zadyljavam seks pridrujen s prezervativche!

Град
    Wonderland
    Не пия противозачатъчни,не използвам презерватив,имам доверие на гаджето си.Досега до проблем не се е стигало.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    И ние сме различно,но досега като сме го правили с презерватив не съм взимала хапове и не сме имали проблеми

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Правим го без само в началото,примерно първите 1-2 минути.Просто ме е страх,понеже съм голяма карък
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

xorata,koito polzvat prezervativ sa moderno misle6ti i umeqt da cenqt sebe si i 4oveka,s kogoto sa!Razbira se,4e e mnogo po xubavo bez i az silno podkrepqm tova da se vazbudim do kraen predel bez da izpolzvame prezervativi,no stigne li se do sa6tinskata 4ast,togava ve4e zadaljitelno se izpolzva prezevrativ,za6toto dori i mom4eto da go vadi predi da svar6i,trqbva da znaete,4e prez cqloto vreme ot penisa izliza te4nost,koqto sadarja malko koli4estvo sperma i nedei si boje da stane nqkoi gaf i togava kakav e smisala 4e go e izvadil uj "navreme"!?
    Усмихни се

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    напълно те подкрепям

Re: Как го правите

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    Как го правите
    С мерак и много свинска мас.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Kondom
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми с бившия ми първата година плътно с презерватив, после около 2 месеца почвахме в началото без и после го слагахме и последните 6 месеца от връзката ни бях на противозачатъчни.
    Не съм рискувала "да ме пази" освен няколко пъти точно 1-2 дни преди да ми дойде когато не е опасно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    До сега секс С презерватив съм правила максимум 5 пъти и то беше първите ми няколко пъти
    От тогава винаги БЕЗ,защото съм сигурна в партньорите си,а и удоволствието е по-голямо
    А що се отнася до хапчетата - до сега нито противозачатъчни съм пила,нито Ескапел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си