- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещали ли сте "любов от пръв поглед"?
винаги съм се чудил какво е това нещо любов от пръв поглед.....
не ми се е случвало но дано някой ден да разбера какво е
не не съм срещала ,защото мисля ,че не съществува
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ооо случи ми се 3 пъти![]()
Първия път продължи 2 години
Втория 1 месец (заради идиота,с когото ходих 2 години)
А третия 8 месеца,а ми се искаше да е много повече![]()
Сега чакам четвъртото влюбване от пръв поглед,че само тогава връзките ми продължават малко по-дълго![]()
аз лично среюнах любов от пръв поглед пре лятото на 2008г.! Беше наистина вълшебно! Уверих се че такава любов наистина съществува и е истинска! Влюбих се ужасно много и сега съм много щастлива че срещнах такова момче, НО има го НО-то: километрите ни разделиха и сега се виждаме много рядко...![]()
![]()
![]()
![]()
Колко километра ви делят,че се виждате толкова рядкоПървоначално написано от ladyty
![]()
П.П.На по колко години сте ако не е тайна![]()
не, глупости са тва и тъпоттиии в пълен смисъл. Не можеш да усетиш това нещо от един поглед-това е само светкавица.Харесване до полуда, нищо друго!
Аз досега винаги е трябвало първо да опозная малко по-добро момчето и след това да започна да имам чувства към него..иначе в началото ми е само симпатично ;рр
Първоначално написано от 3oPuTy
ami okolko 300 km., a godinite sa taina...!!!
P.P. Toi mi beshe pyrviq!!!
Е,че 300 км. не са многоПървоначално написано от ladyty
Освен ако не сте на по 14-16 годинки
![]()
ami spored men tazi liubov q ima! Oshte syshtiq den kogato se zapoznahme posledva pyrvata ni celuvka i sled tova vsi4ko ostanalo! Bqhme na paltki a toi beshe sam v paltkata si! I taka stana vsi4ko! Prekarahme blizo edin mesec zaedno prez lqtoto stana sefteto!!!![]()
:0....mnogo mi e mychno sega za nego...
Първоначално написано от 3oPuTy
Ami az sym na 14, toi na 20 i se vijdame, no to nemoje postoqnnno!!! Smisyl az ili trq se premestq da jiveq vyv varna za da go vijdam chesto ili toi trq se premesti pri men!!! Pyk i sega sme zaeti mnogo.....
Не.![]()
Не вярвам много-много в това... Според мен просто са силни симпатии от пръв поглед, които малко по-късно след известно опознаване прерастват в чувства.![]()
Първоначално написано от Bellatrix
vseki ima pravo na mnenie, no nie prejivqhme tolkova hubavi momenti zaedno i naistina se obichame!!!
Ем да де. Опознали сте се и сте се обикнали после, нали това казах?Първоначално написано от ladyty
Първоначално написано от Bellatrix
oks syglasna sym! Samo go kazah i az oshte vednyj!!![]()
![]()
![]()
когато бях малка... на 14 години се вклюбих за пръв път от пръв поглед.... беше най-хубата любов... някак детска... продължи 2 месеца.... сега 3 години по-късно... знам че 1воначално е някаква силна симпатия,силно превличане.. и предпочитам да опозная човека,преди да се отдам на първоначалното влечение....
da,v muja mi se vluboh BUKVALNo vpurviq mig,v koito go vidqh...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
НЕ!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Мда, случвало ми се е. Не мога да кажа, че съм се влюбила точно от пръв поглед, но тази тръпка, която почувствах, когато го видях за пръв път беше необяснима. Подлудяваше ме, исках да го видя пак. Хубаво е хората да се влюбват от пръв поглед и след това очакванията им за характер да бъдат удовлетворени. След това любовта е някак по-сулна и по-трайна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
До сега е нямало човек, с който да съм се занимавала.. така да се каже.. и да не ме е грабнал от 1вия път... влюбването според мен се появява по-късно... но ако искрата не пламне в първия миг при мен.. не я очаквам да пламне въобще![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Чак любов не...
nicolepcd