- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещали ли сте "любов от пръв поглед"?
Случи ми се... Загърбих три години и половина надежди и мечти за друг,заради един непознат... към който просто сърцето,като магнит,ме дръпна. Не беше сексуално привличане,визуално,дори. Беше интуитивно, необяснимо...
Бяхме заедно,за съжаление от няколко месеца вече не сме.
И,разбирайки по-късно за негови изневери,за негови лъжи... година по-късно, уплашено и лутайки се,заявявам,че го обичам...
Аз прекратих взаимоотношенията ни. Искам го,но не такъв. Искам го,но не сега...
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Така си е.Любовта идва с времето.Не можеш да кажеш че си влюбен в човек който си срещнал/а преди минути.Първоначално написано от beiho
да.... ха ... и с тая "любов" карах близо 3 месеца...![]()
Определено ДА! 3 пъти ми се случи. Първия път не беше успешна връзката, втората беше около 8 месеца, а сега е третата, която искам да няма край!![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Не.
...но срещнах любов от първо писане!![]()
емииииииии нее![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
май да... верно, че бях първи клас, ама като за първи клас си беше...![]()
колко тъжно.. и същевременно колко красиво...Първоначално написано от secretdream
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Ами дам![]()
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
не,но ми се иска..
Суетата.Моят любим грях.
Не ми се е случвало пък и не вярвамКак е възможно любов от 1 поглед ... някфо привличане да ама любов.... :P
What g0od is a [color=violet]
Май ми се е случвало нещо таковаСамо дето от деня в който се запознахме ситуацията беше такава че не се видяхме повече...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
1 път
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Тя "любовта от пръв поглед" е по-скоро много силно привличане което ако човека се окаже готин се превръща във влюбване и после ако вече наистина е свестен и всичко - прерасва в любов.
На мен ми се е случвало само до втория стадий - влюбването и то само веднъж![]()
Иначе така от първия път в който видя някой да почна да се прехласвам...Не съм такъв тип човек просто (освен нали тоя един път
)
Da! 2 pyti! I dvata pyti nespodeleno, no az vse o6te si gi obi4kam!
Първоначално написано от ScionOfStorm