.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

До каква степен...... ?

Просто напишете мнението си
    Та въпросът ми е.... до каква степен сексът показва положението на една връзка и отношението между партньорите извън леглото .... ?
    A.D.I.D.A.S.

Зависи от човека ...имах 1 приятелка,която направо щеше да ме изяде,но като ми беше гадно и й споделях ми викаше,че на моменти съм голям ревльо,пък имах една друга,която беше малко по-заспала,но ми даваше пълна подкрепа.Мисля,че отношението в леглото залъгва.

Цитирай Първоначално написано от Bu7cher
    Зависи от човека ...имах 1 приятелка,която направо щеше да ме изяде,но като ми беше гадно и й споделях ми викаше,че на моменти съм голям ревльо,пък имах една друга,която беше малко по-заспала,но ми даваше пълна подкрепа.Мисля,че отношението в леглото залъгва.
    Дано следващата да те изяде!

По темата: Мисля, че отношенията в и извън леглото нямат нищо общо.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

според мен сексът не е най-важното, но има голямо значение за една връзка.
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Град
    Paradise
    Ееем, нз... Моето момче е бесен и страстен в леглото, а иначе е спокоен и мил характер...
    Иначе, да, сексът има значение в една връзка. След секс са ми най-разтечените и влюбени мигове...

Мега фен
    Град
    SF
    За мен сексът е едно от основните неща във връзката. Ако не е хубав и не е редовен, ставам много нервна и раздразнителна и съответно се караме доста. Каквото и да ми говорите, абсолютно е ужасно важно.

Робинята на Quench

Град
    Пловдив
    Там е тънкостта-да намериш човек да те изслушва,но и в леглото да си пасвате (: Което е трудно разбира се...Секса влияе само положително върху връзката според мен (: сближава партньорите...
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    За мен сексът е едно от основните неща във връзката. Ако не е хубав и не е редовен, ставам много нервна и раздразнителна и съответно се караме доста. Каквото и да ми говорите, абсолютно е ужасно важно.
    Аха, така е. И аз съм така. Като ми липсва хубав секс съм раздразнителна и хората на пътя ми не са в много добро положение...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Сексът сближава. следователно ако в една връзка секса върви има много голям шанс и всичко друго да върви добре. Секса кара хората да се чувстват по-близки и да си споделят.

Сексът наистина сближава, но не е определящ за една връзка.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

+1

Секса не е най-важното.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    може секса да не е най-важното но от секса можеш да разбереш много истини за връзката си

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    може секса да не е най-важното но от секса можеш да разбереш много истини за връзката си
    Като например ?
    A.D.I.D.A.S.

Дали "мъжо" те лъже за размера, дали ти носиш подплънки ... Все важни работи. Иначе самото отношение на партьорите към секса показва дали са заедно само заради него ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

...do momenta ne namiram syotnoishenieto kym dvete neshta!Naprimer v momenta imam priqtel ,no sym s nego samo zaredi seksa....da ne me zanimava s drugi raboti! ....az i zaredi tova ne go smqtam i za priqtel de...po-skoro go chuvtvam kato partnior ...predniq mi priqtel obache go chuvtvah naistina blizyk...i do den dneshen go chuvtvam priqtel i toi me chuvtva kato priqtelka naistina dobra...i ako ima problem vinagi mi se obajda i si go spodelq i mu minava.... ;]!

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Цитирай Първоначално написано от varnen4e

...hate my nickname

Град
    Горна Оряховица
    За мен сексът важен, особено в по-зрелите връзки. Не е най-важен, но ако сексът не върви, връзката също започва да куца с времето. Може и да има изключения - т. нар. платонична любов, но това е рядко.

Град
    v oblacite
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    +1
    lilalvo e nebeto, lilavi sa zvezdite!
    obi4am te beb40 :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си