- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложение ... и отказ
Здравейте. Ето го и моят проблем. От няколко месеца с едно момче бяхме добри приятели,до днес.Снощи той се напи и по скайп ми заяви,че ме харесва,че ме обича,че иска да бъде с мен . Преди два дена скъса с гаджето си , скоято ходиха към седмица,но тъй като аз имам само приятелски чувства към него му казах,да се върне при нея,но той не ме слушаше ... след което ми предложи.Отначало останах така,след което рефлективно помолих за един ден време.Тази сутрин най-добрата ми приятелка ме вдигна в 4 часа с 20 смс - а да вляза в скайп.След като влязох,ми каза,че той е бил пиян от самото начало,но въпреки това,предложението важи.Преди по-малко от час му писах и му казах,че нещата няма да потръгнат,след което му казах ,че вдругиден ми спират нета за три месеца и му казах чао,на което той не отвърна.Много ми е гадно какво да направя?
Предварително благодаря!
![]()
...Wherever you go whatever you do I will be right here waiting for you..
Whatever It takes orhow my heart breaks I will be right here waiting for you ...
Еми като не искаш, много ясно, че ще откажеш. Сега говорите ли си?
ако не го обичаш-недей да бъдеш с него...няма смисъл да се лъжете![]()
Руса кукличка
Не ... не ми говори.А и той е като наивно дете дето му разбиваш мечтите ... и после ти се сърди![]()
...Wherever you go whatever you do I will be right here waiting for you..
Whatever It takes orhow my heart breaks I will be right here waiting for you ...
Еми като го имаш само за приятел не можеш да направиш нищо друго. Хубавото е че си постъпила добре, като си му казала веднага![]()
Като не ще да разбере - негов проблемПървоначално написано от RawrrrBear
![]()
+1Първоначално написано от myNameIsImmortal
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Ах,този нет....![]()
Тетакова животно няма..да му имам изтрезняването на човекаПървоначално написано от RawrrrBear
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Еми много ясно,че няма да го залъгваш...супер си си постъпила ;] Ще му мине..просто му трябва време ;]]
Добре си постъпила, а щом не го харесваш - няма какво да го баламосвашПък и такива, дето ти се сърдят за всичко не ти трябват
![]()
еlsy![]()
Нямаш вече интернет.Първоначално написано от RawrrrBear
Край.
Отивай в манастир.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не му го казвай ти, а някой друг, че на тебе ще ти се обиди. Трябва да му се каже, че е дечко и разбира се да се примири, че не искаш да се гаджосате. След като толкова те харесва трябва да уважи мнението ти.
Don't tell me what I can or can't do !
\Първоначално написано от term0t0
/
† +1 †
† \Somebody Needs You Tonight/ †
Първоначално написано от BaiToq
![]()
![]()
![]()
![]()