.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Град
    *Някъде ..В..Бургас *

Съжаляваш ли за нещатата,който си казал/а?

На всеки се е случвало да направи нещо и да съжалява след това за него, нали?
    Според вас заслужава ли си да съжаляваш за нещо, което вече е минало и свършило... Много хора разсъжадават по този начин: "Щом вече съм го направил/а няма място за съжаление" да но замисляш ли сте се за човека на който сте причинили точно това нещо за което след това се чудиш дали има място за съжаление какво му е. Дали има нужда да чуе "съжалявам не бях прав" ... или дори едно извинявай!
    Защо хората са се научили да мачкат всичко по пътя си и да не им мигва окото какво причиняват и носят със себе си?
    Понякога дори да не можеш да върнеш времето назад една дума помага да се преодолее част от болката, не мислите ли така?
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Да се извиниш - наистина е красиво - но е добре да се прави само и единствено когато наистина съжаляваш, а не да изречеш думите и после отново да правиш същото. Макар че - и аз съм се извинявала за неща - и после сигурно отново съм правела същата грешка и то не от злоба, омраза или за отмъщение, а просто защото такъв ми е характерът.
    Не бих мачкала никого, макар много пъти да ми се е искало да процедирам така към хора, които го правят срещу мен и(ли) мои близки. И да - има много неща, които е трябвало да премълча, както и други които е трябвало да изрека, за да не доведе мълчанието до по-сериозни сътресения. И да - иска ми се да можех да променя някои неща. Повечето съм ги забравила, на една мъничка част - не съм. И се опитвам да променя - ако не и нищо в миналото, то поне нещо добро за настоящето, за да може да се превърне в нещо красиво за бъдещето
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Знам, че не си струва, знам, че няма да върна нищо назад, ама не мога да не съжалявам.

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Да се извиниш - наистина е красиво - но е добре да се прави само и единствено когато наистина съжаляваш, а не да изречеш думите и после отново да правиш същото. Макар че - и аз съм се извинявала за неща - и после сигурно отново съм правела същата грешка и то не от злоба, омраза или за отмъщение, а просто защото такъв ми е характерът.
    Не бих мачкала никого, макар много пъти да ми се е искало да процедирам така към хора, които го правят срещу мен и(ли) мои близки. И да - има много неща, които е трябвало да премълча, както и други които е трябвало да изрека, за да не доведе мълчанието до по-сериозни сътресения. И да - иска ми се да можех да променя някои неща. Повечето съм ги забравила, на една мъничка част - не съм. И се опитвам да променя - ако не и нищо в миналото, то поне нещо добро за настоящето, за да може да се превърне в нещо красиво за бъдещето
    доста смислен пост панделче
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

За нищо не съжалявам, въпреки че често изричам тези думи. Каквото съм направил съм го сметнал за правилно и за това няма смисъл да си кривя душата да казвам, че съм сгрешил.
    Човек е създаден за да върви напред, щом има някой на пътя му понякога се налага да го смачка...
    An Evil Man

Като се нервирам доста често изричам неща,за които съжалявам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Като се нервирам доста често изричам неща,за които съжалявам
    +1
    Дори през последната седмица наговорих куп глупости на един много скъп приятел,за които доста дълго ще съжелявам Добре,че той знаеше,че не ги мисля искренно и не ми се сърди (или поне не ми се сърди много )

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    i az ponqkoga sujelqvam za tova,koeto sum kazala ili napravila dori,prosto ne moga da promenq tova,vse pak,kakvoto e bilo-bilo
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

До сега съм съжелявала само за две думи, които казах на човека когото обичам страшно много. Но това е вече минало, макар че няколко месеца не спирах да му натяквам колко много съжалявам.. Страшно задължена съм му, че просто ми се усмихна, целуна ме и каза, че няма нищо. Сега много внимавам какво говоря
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Съжаляваш ли за нещатата,който си казал/а?

Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    Дали има нужда да чуе "съжалявам не бях прав" ... или дори едно извинявай!
    Разбира се!
    Ако е човек от семейството ми,
    или приятел.
    Ако е за мазнене-не,в никакъв случай.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ами според мен е хубаво човек да се извини след, като е разбрал, че е сгрешил... хем на него ще му олекне, хем и на обидения човек ще му стане малко по-добре...
    Аз, лично казах едно нещо, което беше породено от нерви... и съжалявам...а именно на баща ми...
    -Ти ще ме търсиш, но няма да ме намериш, запомни го...

Супер фен Аватара на Barbie
    Рядко съжалявам за неща, които съм казала. Принципно все са думи, изречени под въздействието на силни емоции (при мен по време на нервна криза - през рев, сълзи и хълцане ) После осъзнавам, че може да не съм била права. Но затова пък съм изразявала емоциите си. И ако усетя нужда да се извиня, извинявам се. И все пак помня моментите, в които смятам, че съм реагирала неадекватно или нечестно спрямо някого и се старая да не го повтарям. Не винаги се извинявам, но сама за себе си преценявам възможно най-обективно и дори критично ситуацията и ако съм сгрешила, призанавам поне на самата себе си (а често и на другия човек). И тъй като имам добра памет, винаги си имам едно на ум.

Не мисля, че някога съм наранявала някого с действията си. Поне не и съзнателно. Затова и са малко нещата, за които съжалявам. Като цяло, до сега не смятам, че съм допускала кой знае какви грешки в живота си. Не и такива, които да са наранили някого. (Освен че винаги съм проявявала прекалено голямо доверие към хората...но това е характер).

Но мразя израза "За нищо не съжалявам, каквото съм направил - направил съм го." Ненавиждам го. Има неща, за които трябва да се съжалява. Има хора, които са склонни твърде лесно да си прощават. И допускат едни и същи грешки всеки път. "Е, какво, сгрешил съм. Хората грешат." За мен това е неприемливо. Да, хората грешат. Но не може вечно да си измиваме ръцете с тия думи. Сгрешил си веднъж - втори път не грешиш. Точка по въпроса. Втори път да допуснеш една и съща грешка означава, че си достатъчно сляп за всичко друго освен за себе си и за егото си, че да не научаваш нищо от това, което ти се случва. Ако има някакъв смисъл в грешките, то е да те правят по-добър човек - да ги преживееш, да ги запомниш, да съжаляваш, да те поизмъчат, но да те научат на нещо, да оставят в теб следа, която да те направи по-добър - никога да не ги повториш. За грешките трябва да се съжалява. Трябва да се съжалява винаги. Аз трудно прощавам грешките на хората около себе си. Но още по-трудно бих простила моите собствени. И именно защото съвестта ми и съзнанието ми сами биха ме измъчвали до последно...старая се да избягвам да допускам грешки, когато от мен зависят чувствата на друг човек.

Предпочитам да направя така, че никога да не допускам да се наложи да кажа, че съжалявам за нещо. Просто защото стигне ли се до това, едно "Съжалявам." няма да оправи нищо. Счупеното ще остане завинаги счупено.

Супер фен
    Съжалявала съм и съм се извинявала .... случвало се е и да ми казват неща,за които после да съжаляват...част от болката минава с извинението,но пак си е гадно ....
    Обичам те <3 !!!

Да,съжалявала съм,но не толкова много пъти.
    Винаги мисля,преди да кажа нещо,колкото и да съм изнервена.
    Честно казано се дразня на хората,които като се изнервят и започват да казват хиляди неща дето не мислят.Всеки може да се научи да се сдържа.
    Аз не съм се учила,аз просто винаги съм била такава
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Shumen
    Da sujelqvam za nqkoi neshta koito sum napravila.No ne iskam da vrushtam vremeto nazad i da gi kaja i opravq.Mislq che vsichko sluchilo se e bilo za hubavo.Sega sum nasitina shtastliva ot razvitieto na neshtata....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

ponqkoga syjelqvam,no sam gi kazvala 6toto sam bila mnogo qdosana ina4e ne go mislq.... a ako ne sam qdosana togava ne sujelqvam..kazvam si kfoto mislq vqrno 4e istinata ponqkoga boli,no po dobre v o4ite otkolkoto zad gurba ti

Избягвам да казвам неща, за които после може да съжалявам.
    Но ако се случи умея да се извиня и да компенсирам стореното. Гледам да съм винаги справедлива.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Прип'ять
    Ако преценя,че наистина съм сгрешила се извинявам,въпрос на уважение.Но винаги трябва да мислим преди да действаме,защото не става така ... "Госпожо убих сина ви,простете ми".Поне малко трябва да се съобразяваме,защото по този начин можем да загубим много близки за нас хора.Аз също съм правила такива грешки,като съм говорила пълни глупости без да ги мисля и съжалявам.Най-важното е да сме честни.

Супер фен
    Град
    България

Re: Съжаляваш ли за нещатата,който си казал/а?

Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    На всеки се е случвало да направи нещо и да съжалява след това за него, нали?
    . . . но замисляли ли сте се за човека на който сте причинили точно това нещо за което след това се чудиш дали има място за съжаление какво му е.
    Dali syjelqwam li? Ne, trqbwa6e da znae istinata! No kakwo e bilo na drugiq 4ovek li? Ne6to ot roda: ,,Mamka mu!'' , ,,Za6to vse na men!'' Kakto i da e ne syjelqwam 4e kazah, no syjelqwam kydeto syotvetniq 4ovek se promeni ujasno mnogo sprqmo men! Dali trqbwa da spra da tyguwam li? Da, no ot 1 godina si kazwam: ,,Dnes za posledno mislq za teb!'' Utre pak sy6tite frazi, banalni do bolka i nenujni slova!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Винаги правя грешката да буда горделива... и човека отсреща ме мисли за надута. Но факт е че след това осъзнавам какво съм напрвила и се извинявам искренно и от сърце. за жалост в доста случаи хората вече не ми вярват ;(

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Fantomche
    Винаги правя грешката да буда горделива... и човека отсреща ме мисли за надута. Но факт е че след това осъзнавам какво съм напрвила и се извинявам искренно и от сърце. за жалост в доста случаи хората вече не ми вярват ;(
    "Fantomche" az mnogo bih se kefil ako sym gordeliv kato teb! Ne moga si go predstavq kyw kef 6te e !
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Цитирай Първоначално написано от pandelka

Съгласна съм с панделката .. Понякога съжалявам, но понякога - не! някой хора са си заслужили казаното... Сега съм в толкова отчаян период и съжалявам за направеното...
    Bsi4k0 zAn04вА i sBъР|_|_|вА s t3б
    у}|{asH0 mHor0 t3 o5i4aM

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    "Fantomche" az mnogo bih se kefil ako sym gordeliv kato teb! Ne moga si go predstavq kyw kef 6te e !
    Горделива в смисъл не на човек с голямо самочувствие.Просто трудно преглурвам обидите и се извинявам.Btw момиче съм

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Избягвам да казвам неща, за които после може да съжалявам.
    Но ако се случи умея да се извиня и да компенсирам стореното. Гледам да съм винаги справедлива.
    +1 ...
    иначе... наистина съжалявам само за едно нещо, което причиних на едно момче преди време, защото няма как да го поправя.. всичко друго общо взето се е оправяло с едно искрено "извинявай" от моя страна.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Горделива в смисъл не на човек с голямо самочувствие.Просто трудно преглурвам обидите и се извинявам.Btw момиче съм
    Az imah predvid tova koeto kaza !
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си