.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

мускулести прасци..:?

здравейте. имам следния проблем-прасците ми са точно като мъжки мускулести и добре оформени........ направо ме е срам да нося поли и тн.. има ли начин да ги смаля или нещо такова? и не,не са дебели,ами просто прекалено оформени и грозни.имам слаби глезени и нормални бедра,обаче тия прасци просто ми тровят живота. а дори не спортувам,че оттам да се оформят...какво мога да направя? наистина не се виждам цял живот с тия крака...

Град
    Перник
    Ами аз съм момче и по някой път ме е срам,че прасците са ми такива,но това е от танците,които танцувам.Какво да се прави..?!
    Не мога да нося по-тесни дънки щот пък е грозно,но пък е и хубаво момче да има хубави оформени прасци.Грозно е за жените..и нз как може да се оправи това..на този отговор може само специалист да отговори..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    София
    Като спреш да ходиш постоянно на токчета ще ти се отпуснат и краката.

Може и да е от игра на волейбол или баскетбол..
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Перник
    Това е мускул,не е мастно натрупване,за да се оправи.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    аз не мисля, че добре оформените прасци стоят грозно... било то на момче или момиче

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    аз не мисля, че добре оформените прасци стоят грозно... било то на момче или момиче
    На момиче седят грозно
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Да,добре оформените,но при авторката проблема е друг.Оформени,но големи.Това не е хубаво за момиче.За момче е по-добре,но лично не се харесвам.Някой са ми казвали,че краката ми били дебели,а всъщност са ми здрави и се питам дали има някаква интервенция за намаляването големината на мускула..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Не видях къде съм казал, че е мастно натрупване, или ти току що си го измисли!?

От постоянно "рипане" и ходене на токчета е напълно нормално да стане така! Няма лек за това, също е и въпрос на структура.

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Не видях къде съм казал, че е мастно натрупване, или ти току що си го измисли!?

От постоянно "рипане" и ходене на токчета е напълно нормално да стане така! Няма лек за това, също е и въпрос на структура.
    От токчетата,не може да стане толкова голям!Май не схващате.Момичето има проблем,че са и големи в смисъл ненормално големи,като за едно момиче.Това от обувки не може да стане!Или е ген или е от много спорт.

Град
    София
    UFOs,
    и аз т'ва казвам! Само от токчета не може да е, то е ясно. Най-вероятно и е такава структурата, но може да е и от спорт!

защо трябва да те е срам от това.Аз имам по- големи прасци от гаджето ми ии не ми пука не ми пречи да носа пола напротив радвам им се и да момиче съм на 15г

Град
    Перник
    Не ти пречи,но за жена е грозно!Хубаво е нормален прасец на големина и да е здрав.Но да е огромен и здрав за жена.. блях

abee ludi li ste bee zaa momiche ne e mn priqtn0 no za momchee daje e seksapilno kak momchetata shte gi e sram da si pokazvat primerno golemite prasci to tova e muskul i e po majestveno bahti ludite

Град
    Перник
    Не ме е срам.Просто не се харесвам.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Не ти пречи,но за жена е грозно!Хубаво е нормален прасец на големина и да е здрав.Но да е огромен и здрав за жена.. блях
    кой определя дали е грозно въпрос на лично виждане.. според мен това са бели кахъри... намерете си истински проблеми

Град
    Перник
    Ок де..мисля че имаше едно клипче във vbox на което снимат прасците на една жена и просто беше грозно.Сигурен съм че ако питаме 10 мъже дали харесват дебели прасци на жените най-много 1-2-ма ще кажат да..

Абе хора.Аз тренирам и честно да ви кажа много повече жени спортистки имат по-големи прасци от мъжете.А тва според мен си е до структура.Имам чувството обаче,че за жените облите форми и по-пълничките крака са често срещани и мн типично женски черти.И недейте да си измисляте сами косури и да се вманиачавате.Хората си имат сериозни проблеми.Пък най-важното е да си здрав и да се харесваш какъвто си,пък било то и с по-големи прасци.Да не говорим,че добре оформените прасци стоят много секси на високи токчета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си