- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- мускулести прасци..:?
здравейте. имам следния проблем-прасците ми са точно като мъжкимускулести и добре оформени........ направо ме е срам да нося поли и тн.. има ли начин да ги смаля или нещо такова? и не,не са дебели,ами просто прекалено оформени и грозни.имам слаби глезени и нормални бедра,обаче тия прасци просто ми тровят живота. а дори не спортувам,че оттам да се оформят...какво мога да направя? наистина не се виждам цял живот с тия крака...
Ами аз съм момче и по някой път ме е срам,че прасците са ми такива,но това е от танците,които танцувам.Какво да се прави..?!![]()
Не мога да нося по-тесни дънки щот пък е грозно,но пък е и хубаво момче да има хубави оформени прасци.Грозно е за жените..и нз как може да се оправи това..на този отговор може само специалист да отговори..
Като спреш да ходиш постоянно на токчета ще ти се отпуснат и краката.
Може и да е от игра на волейбол или баскетбол..
Don't tell me what I can or can't do !
аз не мисля, че добре оформените прасци стоят грозно... било то на момче или момиче
На момиче седят грозноПървоначално написано от EarthShaker
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Да,добре оформените,но при авторката проблема е друг.Оформени,но големи.Това не е хубаво за момиче.За момче е по-добре,но лично не се харесвам.Някой са ми казвали,че краката ми били дебели,а всъщност са ми здрави и се питам дали има някаква интервенция за намаляването големината на мускула..Първоначално написано от EarthShaker
Не видях къде съм казал, че е мастно натрупване, или ти току що си го измисли!?Първоначално написано от UFOs
От постоянно "рипане" и ходене на токчета е напълно нормално да стане така! Няма лек за това, също е и въпрос на структура.
От токчетата,не може да стане толкова голям!Май не схващате.Момичето има проблем,че са и големи в смисъл ненормално големи,като за едно момиче.Това от обувки не може да стане!Или е ген или е от много спорт.Първоначално написано от Boyd
UFOs,
и аз т'ва казвам! Само от токчета не може да е, то е ясно. Най-вероятно и е такава структурата, но може да е и от спорт!
защо трябва да те е срам от това.Аз имам по- големи прасци от гаджето ми ии не ми пука не ми пречи да носа поланапротив радвам им се и да момиче съм на 15г
abee ludi li ste bee zaa momiche ne e mn priqtn0 no za momchee daje e seksapilno kak momchetata shte gi e sram da si pokazvat primerno golemite prasci to tova e muskul i e po majestveno bahti ludite![]()
кой определя дали е грозноПървоначално написано от UFOs
въпрос на лично виждане.. според мен това са бели кахъри... намерете си истински проблеми
![]()
Абе хора.Аз тренирам и честно да ви кажа много повече жени спортистки имат по-големи прасци от мъжете.А тва според мен си е до структура.Имам чувството обаче,че за жените облите форми и по-пълничките крака са често срещани и мн типично женски черти.И недейте да си измисляте сами косури и да се вманиачавате.Хората си имат сериозни проблеми.Пък най-важното е да си здрав и да се харесваш какъвто си,пък било то и с по-големи прасци.Да не говорим,че добре оформените прасци стоят много секси на високи токчета...