.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Деликатен отказ

Здравейте! Бих искала да ви помоля за съвет-историята е следната:с едно момче излязохме веднъж и всичко беше супер,но след това той започна да ме търси с намерението да се "гаджосаме" .Опитах се да му обясня че от една среща връзка не става,но човека си настоява на неговото.Не е неприятен,забавен е,но ние сме толкова различни!Иска ми се да му го обясня някак си по-тактично че нищо няма да стане но и не искам същевременно да го обидя.Дайте съвет
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Кажи му,че вината не е в него...просто в момента не търсиш връзка...или,че имаш чувства вече към някой друг...,но ще ти бъде изключително приятно ако си останете много добри приятели...А защо не се замислиш да му дадеш шанс Понякога точно различията сплотяват хората

Ем от една среща как може да си напълно сигурна,че сте толкова различни!?Незнам,ако имаш симпатии към него,излезте още няколко пъти,поддържайте няква връзка и тогава мисли за "гаджосване" или "рязане".
    бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..

Град
    РЮАР

Re: Деликатен отказ

ГРЕДА !

..но ние сме толкова различни..
    Противоположностите се привличат..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оф случвало ми се е неведнъж...
    Колкото повече се занимаваш да обясяваш толкова повече ще се опитва да те убеди че грешиш.
    Аз ако някой не схване че не го искам се ядосвам и прекъсвам контакт с него. Септември месец имах такъв случай. Почти месец след като спрях да отговарям на смс-и и обаждания той продължаваше да ме търси и да ме кани на срещи докато накрая се отказа.
    Ок си беше момчето - висок (тва е супер важно за мене. много рядко да харесам някой под 1,85м), симпатичен, грижовен... Ама като не го искам какво да го правя. Така и не се видяхме повече макар че минавам всеки ден от там където живее и все ме е страх да не се засечем

Супер фен
    Бе казвай му го направо
    nicolepcd

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Ем да кажи му го , пък квото стане колкото и да е кофти , не е болка за умиране

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Искаш ли аз да му го кажа?... Това беше в кръгът на шегата... Не съм никак тактична...И не знам какво да те посъветвам...Аз си казвам направо всичко,колкото и да е неприятно...

Мега фен
    емии няма начин за деликатен отказ според мен. кажи му всичко направо, поне би трябвало да оцени честността ти. ако не- майната му
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Бъди директна.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    мерси за съветите
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Кажи му го направо. За какво ти е да увърташ. А и повечето мъже не разбират от намеци.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Кажи му го направо. За какво ти е да увърташ. А и повечето мъже не разбират от намеци.
    Те повечето от нищо не разбират. Ти показваш,правиш намеци, казваш директно те пак не схващат
    Да видим на този колко време ще му отнеме докато зацепи че момичето не го иска

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Те повечето от нищо не разбират. Ти показваш,правиш намеци, казваш директно те пак не схващат
    Да видим на този колко време ще му отнеме докато зацепи че момичето не го иска

хахаха бахти обидите спрямо нас
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

1 "Сори имам си гадже" снимаш се с някой и показваш
    2 Блок.
    3 Защо сте излезнали, малко повече инфо?
    4 да му пуснеш някакво клише от типа на " ти имаш много по голяма стойност ат мене и аз съм тъпа" "Ужасно глупаво постъпвам, че те режа"
    - Как да направиш идеите си ясни така наречения Bitch shield

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му го,като не разбира негов проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си