на колко години според вас е нормално да се прави секс?
БлЯя..БлЯ...
ами на 17-18 .. обаче като гледам за младеща и на 13 е нормално имам такава приятелка![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
И аз мисля,че на 17-18 е подходящата възраст![]()
Get what you can and never get back
На същото мнение съмПървоначално написано от princess85
![]()
еlsy![]()
еми според мен от 16 нагоре е малко по нормално.но най-вече е нормално,когато си достатъчно образован по темата секс,да знаеш какво трябва да правиш и как да се предпазваш,за да не треериш после докато ти дойде
оф на 14 съм и приятелят ми иска да го правим обаче някак си ме е страх ;[[
БлЯя..БлЯ...
Кажи му, че много искаПървоначално написано от vikito1994
![]()
еlsy![]()
ако те е страх и не искаш да правиш секс просто не го прави кво толкова му мислиш
на твое място няма да го направя..той още не знае дали му се ебе или му се пишка пък секс ми тръгнал да прави!да не си луда..това че той иска не значи, че и ти го искаш..а ако имаш поне 5 стотинки в главата ше сметнеш , че това е твоето тяло..прави си изводи сама...да няма само после още една такава тема - "дали съм бременна?" ..Първоначално написано от vikito1994
![]()
тя казва ,че тя е на 14 за приятеля си не е казала на колко е години ,че да знаемм пикае ли му се или секс му се прави
е на колко да е .. щом тя е на 14 .. не намираш ли логиката..Първоначално написано от SiSsKkAa
не намирам логика в твоето мислене не в моето има 14 годишни,които ходят с 18-20 годишни не е казано,че приятеля и задължително е колкото нея
е още по-зле за нея..ти за нормално ли го намираш 14 годишна да ходи с 18 или 20 годищен?!Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
никъде не съм казала,че е нормално,но казвам,че не е казано,че ходи с човек на нейната възраст
Което е още по-грозно, де. Онези 20 годишни мъже, които ходят с 14 годишни момиченца (защото те са такива!), се знае защо са с тях.Първоначално написано от SiSsKkAa
Наистина ми е любопитно на колко години е приятелят ти (към авторката е въпросът).
Това, което е лесно, не е интересно.
това се опитвах да й обясня и аз!Първоначално написано от Claudette
![]()
СЕГА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ КАЗВАМ. ЗА МЕН СЪЩО НЕ Е НОРМАЛНО 14 ГОДИШНА С 20 ГОДИШЕН ДАДАХ ПРИМЕР ,ЧЕ ИМА ТАКИВА МОМИЧЕТА ,А НЕ ЧЕ Е НОРМАЛНО ЗА МЕНЕ.НЯМА КВО ДА МИ ОБЕСНЯВАТЕ НЕ СЪМ ПРОСТА ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПО ДОБРЕ
ами приятелят ми е колкото мен обаче и на мен ми се иска
БлЯя..БлЯ...
мацко никой не е казвал , че мислиш, че е нормалноПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
+1Първоначално написано от nicolepcd
Ще го правиш САМО когато ти поискаш! В никакъв случай заради партньора ти.
По темата: 17-18
какво да правя ;(
БлЯя..БлЯ...
Каквото искаш... ако ти се иска - задължително с презервативПървоначално написано от vikito1994
Бе къде на 14 ще те разопаковат ?Стегни се малко...на децата си кво ще кажеш?-Ми отвориха ме на 14. Мисли малко с главата си...изчакай още поне 2 години.