всичко, което си решиш, но НЕ и секс..ама ти си знаеш най-добре..Първоначално написано от vikito1994
inna - fall .mp3 (musiicc)
извинявайте ама на едно 14 годишно момиче,което ме пита дали да прави секс немога да й отговоря " да отиди го направи" самия факт,че си е задала тук въпроса значи не е сигурна дали го иска и даже по точно не го иска и не е готова.мен ако питаш не го прави още повече ,че и щом приятеля ти е на 14 и двамата няма да сте много опитни,а ти си несигурна и ще стане едно мазало..поизчакай да ти се прииска и тогава вземате един презерватив и си го правите
еми искъми се донякъде ;ссПървоначално написано от SiSsKkAa
БлЯя..БлЯ...
ами като ти се иска що тогава питаш нас?няма ние да правим секс с авера ти
извинявай ако те обидя ама си леко тъпа..правило й се секс...пфф..няма какво повече да кажа..Първоначално написано от vikito1994
![]()
Това пък беше баси и поста! Що за глагол - "разопаковат" ?!?!Първоначално написано от Bu7cher
Тя да не е пакет, дошъл с DHL, бе ?!
![]()
Пък и да не говорим, че тук не става въпрос за това, какво ще каже на децата си един ден! Тук става въпрос, че приятелят й, един пубер, му се иска нещо, щото бил чул, че е хубаво ...и понеже той настоява, тя си мисли, че и на нея й се иска.
Към авторката: прави, каквото сметнеш за добре, но запомни едно: "Първо мисли, после прави каквото и да е".
Айде със здраве!
Това, което е лесно, не е интересно.
ем мерси за съветите а и въпросът ми е не дали да го правя и дали не ами на 14 години дали изглежда курвенско така да го кажа
БлЯя..БлЯ...
Немога да кажа точно но 17-18 год според мен е сравнително нормално
Със Здраве.
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
незнам дали изглежда курвенско,но едно момиче на 18 години може да поеме много повече отговорностите на секса отколкото ти.защото утре ще сложиш темата "правихме секс със презерватив ама аз после пипнах презерватива и сега сигурно съм бременна"
Ти за мнението на другите ли живееш ? Гледай себе си. Щом толкова те е грижа за това, което мислят другите, няма да се учудя, че би го направила само, защото е "гъзарско". Лично мнение.Първоначално написано от vikito1994
Трудно е да определиш някое момиче за курва само, защото е правила секс за пръв път на 14. Имам такива приятелки, но не са курви. Всичко опира до собствените ти разбирания.
Щом толкова се чудиш, нищо не ти се прави, струва ми се пък на мен...
Това, което е лесно, не е интересно.
Курвенско е да ходиш и да си го търсиш,а не да правиш секс с приятеля си...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
мхм мерси![]()
БлЯя..БлЯ...
.. ЛЕЛЕЕЕЕ..НАЛИ ДО СЕГА ТОВА ТИ ТЪПКАХМЕ В ГЛАВАТА И ТИ..ПФФ..И ДАААА-МНОГО КУРВЕНСКО ЩЕ ИЗГЛЕЖДАПървоначално написано от vikito1994
![]()
Аз да ти го кажа винаги ще е курвенско ... просто мисли като правиш нещо защото това остава за много напред ... и някои ден може да съжеляваш![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Are stiga ste preebavali temata s maloumnite si sporove we !!!!!!!!Първоначално написано от Claudette
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Не преебаваме темата..момичето ни пита дали ще е курвенско и ние й казваме истината..като е решила да се ебе с некфи мъже да се ебе..мен тва кво ме топлии...а ти като света вода ненапита..Първоначално написано от sKa73r4o93
![]()
Тфа накрая с малките буквички ''а ти като света вода ненапита'' нещо не схванах закфо към мене. Нищо не съм напраил да разваля темата ама вие с ваще спорове дали гаджето и е на 18-20 или на 14 напрао ...Първоначално написано от princess85
![]()
www.skatepark.bg
ти като по-голям мислиш ли, че пикла на 14 е готова да се ебе..тя толко ли е тъпа,че чак ни пита дали било курвенско..ако про4етеш предните постове ше разбереш от каде тръгна спораПървоначално написано от sKa73r4o93
![]()
Е много ясно че не е готова и че е курвенскоПървоначално написано от princess85
Ам тя си решава дали да си преебва живота като се е*е на 14 за да се напраи на мн готина ... Както и да е ай стига спам
![]()
www.skatepark.bg
тцццц таз пък хах голямата недей ве :Д
БлЯя..БлЯ...
Е какво бе ти ни искаше мнението ние ти отговарямеПървоначално написано от vikito1994
Не се засягай нищо лично
![]()
www.skatepark.bg
m nqma smisul da go pravi6 tolkova rano,no sama si re6ava6 v kraina smetka.A za tova ko e ekurvensko i koe ne..za men e nqkoe momi4e da si ima gadje i vse pak da se 4uka s drugi..a "prosto d ai se 4uka i da si go tursi" ne vijdam ni6to lo6o ne moje samo mujete da si tursqt q..i poneje vseki razbira ne6to razli4no pod "kurvensko" vinagi 6te ima razli4ni otgovoria i ti kvo?6te hodi6 da razprava6 na vsi4ki na kolko si se naebala li?
Cruel Intentions
на 15![]()
![]()
![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
О кфо стааПървоначално написано от mysterious93
![]()
www.skatepark.bg