Цитирай Първоначално написано от princess85
Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
Цитирай Първоначално написано от princess85
Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
Цитирай Първоначално написано от Claudette
Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
не намирам логика в твоето мислене не в моето има 14 годишни,които ходят с 18-20 годишни не е казано,че приятеля и задължително е колкото нея
Което е още по-грозно, де. Онези 20 годишни мъже, които ходят с 14 годишни момиченца (защото те са такива!), се знае защо са с тях.

Наистина ми е любопитно на колко години е приятелят ти (към авторката е въпросът).
Are stiga ste preebavali temata s maloumnite si sporove we !!!!!!!!
Не преебаваме темата..момичето ни пита дали ще е курвенско и ние й казваме истината..като е решила да се е** с некфи мъже да се е**..мен тва кво ме топлии...а ти като света вода ненапита..
Тфа накрая с малките буквички ''а ти като света вода ненапита'' нещо не схванах закфо към мене. Нищо не съм напраил да разваля темата ама вие с ваще спорове дали гаджето и е на 18-20 или на 14 напрао ...
ти като по-голям мислиш ли, че пикла на 14 е готова да се е**..тя толко ли е тъпа,че чак ни пита дали било курвенско..ако про4етеш предните постове ше разбереш от каде тръгна спора
Е много ясно че не е готова и че е курвенско Ам тя си решава дали да си преебва живота като се е*е на 14 за да се напраи на мн готина ... Както и да е ай стига спам