.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

{права коса}

Дано да няма такава тема.Рових из търсачката, но не намерих точната информация и за това пиша тук.Та косата ми е леко чуплива в крайщата и като я изправя и след около 1 час и вече не е права Даже един път една приятелка си игра 40 мин за да ме изправи на 100 % хубаво и то с професионална преса и след 2 часа пак бях с начупена коса, а вън не валеше Чудя се как да направя така, че косата ми да стои права цял ден???Пробвала съм и с балсами и шампоани за права коса с заглаждащ ефект, но не става.Също така пробвах и с лак за коса но от него ми се появи пърхот.

Град
    Wonderland
    Купи си стилизиращия балсам на Wonda за фиксация и изправяне на къдрици,като си изправям косата(моята е доста чуплива),дори и при дъжд и влажно време не се начупва.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Купи си стилизиращия балсам на Wonda за фиксация и изправяне на къдрици,като си изправям косата(моята е доста чуплива),дори и при дъжд и влажно време не се начупва.
    А каква му е цената?

Град
    Wonderland
    Ми излиза някъде към 15-16 лв,но пък е доста ефикасно,а и когато изправяш косата с преса,я защитава от високата температура.

Ми излиза някъде към 15-16 лв,но пък е доста ефикасно,а и когато изправяш косата с преса,я защитава от високата температура.
    Мерси ще го пробвам след време.

Град
    Wonderland
    Ами дано ти свърши работа.

Ами дано ти свърши работа.
    Е дано тя моята коса е млако чуплива и би трябвало дами свърши работа.Само да си сабера парички и ще си купя

Ам оследно да те помоля за нещо и ще съм ти много благодарна-мпожеш ли да дадеш линк за картинка на този балсам?

Град
    Wonderland

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    а аз да попитам как се нанася на косата

Град
    Wonderland
    Ами нанасяш малко от балсама на подсушена коса,разделяш на части и с издърпване изправяш,докато напълно изсушиш косата.Хубавото е ,че когато изправям косата си не стои суха като метла,ами има свеж вид,а блясъкът не се губи.Това е професионален продукт,използван от фризьори.Аз съм доста доволна от него.

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    а аз да попитам как се нанася на косата
    На опаковката би трябвало да си пише.

Град
    Wonderland
    L'oreal също имат подобен продукт,струва към 10 лв мисля,но ми препоръчаха този,защото самата марка се използва изключително от фризьори.

Този балсам на Londa има ли го в козметичните магазини?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си