- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- {права коса}
Дано да няма такава тема.Рових из търсачката, но не намерих точната информация и за това пиша тук.Та косата ми е леко чуплива в крайщата и като я изправя и след около 1 час и вече не е праваДаже един път една приятелка си игра 40 мин за да ме изправи на 100 % хубаво и то с професионална преса и след 2 часа пак бях с начупена коса, а вън не валеше
Чудя се как да направя така, че косата ми да стои права цял ден???Пробвала съм и с балсами и шампоани за права коса с заглаждащ ефект, но не става.Също така пробвах и с лак за коса но от него ми се появи пърхот.
![]()
![]()
Купи си стилизиращия балсам на Wonda за фиксация и изправяне на къдрици,като си изправям косата(моята е доста чуплива),дори и при дъжд и влажно време не се начупва.
А каква му е цената?Първоначално написано от SoFarSoG00d
Ми излиза някъде към 15-16 лв,но пък е доста ефикасно,а и когато изправяш косата с преса,я защитава от високата температура.
Мерси ще го пробвам след време.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Е дано тя моята коса е млако чуплива и би трябвало дами свърши работа.Само да си сабера парички и ще си купя
![]()
Ам оследно да те помоля за нещо и ще съм ти много благодарна-мпожеш ли да дадеш линк за картинка на този балсам?
Това е линкът:
http://www.hajvarazs.hu/uploadedimages/679.jpg
Ами нанасяш малко от балсама на подсушена коса,разделяш на части и с издърпване изправяш,докато напълно изсушиш косата.Хубавото е ,че когато изправям косата си не стои суха като метла,ами има свеж вид,а блясъкът не се губи.Това е професионален продукт,използван от фризьори.Аз съм доста доволна от него.
На опаковката би трябвало да си пише.Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
L'oreal също имат подобен продукт,струва към 10 лв мисля,но ми препоръчаха този,защото самата марка се използва изключително от фризьори.