.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;

Обица на ухото.

Здравейте,
    значи иймам следния проблем .. аз искам да си дупча ухото ама не на мекото, ами на хрущяла и майка ми не ми дава..вие как мислите дали има причина..смис изглежда ли курвенско или ..СЕ ПАК Е НА УХОТО НАЛИИ?! ..
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Аз не мога да кажа че съм имала същия проблем, защото просто казах на майка ми че ще си пробия няколко дупки по ушите и си пробих. КАжи и чче ти харесва и че искаш пиърсинг на хрущяла. Попитай я защо не ти разрешава, ако е защото е опасно - отиди с нея в студиото да види как специалиста дезинфекцира всичко пред очите и.
    Или пък "услуга за услуга". Кажи примерно че ще си подреждаш стаята всеки ден в продължение на 1 месец ако ти разреши..измисли нещо..и така.

Град
    in your sweet dreams
    боли малко повечко и зараства по бавно и ако се пробие с пистолет (при козметичка например) може жестоко да ти се преебе ухото да не дава господ и операция , ако ти дава - действай въпреки че казах на моята майка след като се пробих обаче тя харесва такива неща за твоята незнам
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    боли малко повечко и зараства по бавно и ако се пробие с пистолет (при козметичка например) може жестоко да ти се преебе ухото да не дава господ и операция , ако ти дава - действай въпреки че казах на моята майка след като се пробих обаче тя харесва такива неща за твоята незнам
    тоест с пистолет е по-опасно така ли .. малии наплаши мее..
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    на мен леля ми е казвала (пробива уши) че горе към фрущяла има много нерви който могат да ти повредат слуха. Аз също исках да се дупча там обаче успяха да ме разобедят

що пък да изглежда курвенско? аз на едното имам 7, и? това курва ли ме прави? супер много се дразня на хора с такива схващания русото било курвенско, татуировката също, пиърсинга на пъпа също, а сега пък и на ушите! според мен не може да ти навреди, ако ходиш при специалист, а и зависи от това как реагира тялото ти при такива манипулации
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Re: Обица на ухото.

Цитирай Първоначално написано от princess85
    Здравейте,
    значи иймам следния проблем .. аз искам да си дупча ухото ама не на мекото, ами на хрущяла и майка ми не ми дава..вие как мислите дали има причина..смис изглежда ли курвенско или ..СЕ ПАК Е НА УХОТО НАЛИИ?! ..
    недей.

Скайп - dark_elf2

Град
    Destanation unknown ((:
    Абе глупости на килограм до тука Начи аз се пробих ... мога да кажа, че изобщо не ме боля, като го пробиха ! Пробих се преди 2 седмици и вече даже забравям , че имам...

И според мен не се лъжи да си я пробиваш.. аз съм имала мн дупки по ухото иии на хрущяла също.След време писва и ще я махнеш и ще съжаляваш мноого защото остава гаден белег(при мен е едно такова бяло като гноино топченце не мога да ти го обясня точно)няма смисъл.
    IskaM v IbizZza

По хрущяла има много хервни окончания, може би затова е притеснена. Аз преди 2-3 години пробих хрущяла на един приятел и сгафихме много, защото сега не може да си мърда 2 от пръстите на крака.. Като разбрах, че е от това се счупих да се смея...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от princess85
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    тоест с пистолет е по-опасно така ли .. малии наплаши мее..
    последици от пробиване на хрущял с пистолет -> http://www.bmezine.com/pierce/01-ear...mepb385039.jpg (+ http://news.bmezine.com/2006/07/24/gun-piercing/ ) кефи се на гледката и отивай при козметичката да се пробиеш ... btw това може да стане не само с пистолет ами и при некадърно пробиване така че внимавайте какво правите пр. "моята приятелка си проби хрущяла при козметичка с пистолет и сега нищо и няма мисля и аз да отида" \\//

пс: и да разбира се че с пистолет е по опасно , независимо дали става въпрос за уше (освен мекото т.е. lobe) или за език уста нос и незнам си още какво
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Варна
    С пистолет се пробива само мекото на ухото..

има 2 възможности 1та е да се пробие с абокат (тва боли)
    2та е да се пробие с пистолет не боли мн,минава бързо важното е да си чистиш мн хубаво ухото,обицата и около обицата и няма да стане нищо имам мн фр с обици на хрущяла един дори има по 5 на двете уши на хрущялите и аз имах само тряя да се чисти мн внимателно и вс ден задълхително поне първите 1-2 седмици

Град
    Hate City Sofia.
    абе не си прави
    само ще си развалите отношенията
    имах същи япроблем
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    у вас ;]

Re: Обица на ухото.

dup4i, nai mn da te nakaje ama sh i mine.. nie s edna fr sme na tozi princip.. neshto kato moto ni e:" sh wikat, ama sh im mine" hah

inache az predi godini iskah obeca na pupa, maika mi kaza kato stanesh na 16, az sq se setih 4e otdawna sum na 16 i sh si imam obecaa
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    'Що не пуснеш още 100 теми относно т'ва к'во искаш,но не ти дават.

По темата: Кое да му е курвенското?Мен ми харесва и дори съм имала.Извинявай,но задаваш много тъпи въпроси.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Офф.. кой некадърник ще дупчи хрущяла с пистолет? Колко тъп трябва да си С абокат се дупчи хрущял, има и една опция при която хрущяла се "спуква" и се осакатяваш зверски много, за болката да не говорим изобщо!

питай майка ти защо не ти позволява
    а иначе.. мен там не ми харесва обица, пък и след време втръсва и я махаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си