- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обица на ухото.
Здравейте,
значи иймам следния проблем .. аз искам да си дупча ухото ама не на мекото, ами на хрущяла и майка ми не ми дава..вие как мислите дали има причина..смис изглежда ли курвенско или ..СЕ ПАК Е НА УХОТО НАЛИИ?! ..
inna - fall .mp3 (musiicc)
Аз не мога да кажа че съм имала същия проблем, защото просто казах на майка ми че ще си пробия няколко дупки по ушите и си пробих. КАжи и чче ти харесва и че искаш пиърсинг на хрущяла. Попитай я защо не ти разрешава, ако е защото е опасно - отиди с нея в студиото да види как специалиста дезинфекцира всичко пред очите и.
Или пък "услуга за услуга". Кажи примерно че ще си подреждаш стаята всеки ден в продължение на 1 месец ако ти разреши..измисли нещо..и така.
боли малко повечко и зараства по бавно и ако се пробие с пистолет (при козметичка например) може жестоко да ти се преебе ухото да не дава господ и операция , ако ти дава - действай въпреки че казах на моята майка след като се пробих обаче тя харесва такива неща за твоята незнам![]()
тоест с пистолет е по-опасно така лиПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
![]()
.. малии наплаши мее..
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
на мен леля ми е казвала (пробива уши) че горе към фрущяла има много нерви който могат да ти повредат слуха. Аз също исках да се дупча там обаче успяха да ме разобедят
що пък да изглежда курвенско? аз на едното имам 7, и? това курва ли ме прави? супер много се дразня на хора с такива схващаниярусото било курвенско, татуировката също, пиърсинга на пъпа също, а сега пък и на ушите! според мен не може да ти навреди, ако ходиш при специалист, а и зависи от това как реагира тялото ти при такива манипулации
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Абе глупости на килограм до тукаНачи аз се пробих ... мога да кажа, че изобщо не ме боля, като го пробиха ! Пробих се преди 2 седмици и вече даже забравям , че имам...
И според мен не се лъжи да си я пробиваш.. аз съм имала мн дупки по ухото иии на хрущяла също.След време писва и ще я махнеш и ще съжаляваш мноого защото остава гаден белег(при мен е едно такова бяло като гноино топченце не мога да ти го обясня точно)няма смисъл.
IskaM v IbizZza
По хрущяла има много хервни окончания, може би затова е притеснена. Аз преди 2-3 години пробих хрущяла на един приятел и сгафихме много, защото сега не може да си мърда 2 от пръстите на крака.. Като разбрах, че е от това се счупих да се смея...![]()
последици от пробиване на хрущял с пистолет -> http://www.bmezine.com/pierce/01-ear...mepb385039.jpg (+ http://news.bmezine.com/2006/07/24/gun-piercing/ ) кефи се на гледката и отивай при козметичката да се пробиеш ... btw това може да стане не само с пистолет ами и при некадърно пробиване така че внимавайте какво правите пр. "моята приятелка си проби хрущяла при козметичка с пистолет и сега нищо и няма мисля и аз да отида"Първоначално написано от princess85
\\//
![]()
пс: и да разбира се че с пистолет е по опасно , независимо дали става въпрос за уше (освен мекото т.е. lobe) или за език уста нос и незнам си още какво
има 2 възможности 1та е да се пробие с абокат (тва боли)
2та е да се пробие с пистолет не боли мн,минава бързо важното е да си чистиш мн хубаво ухото,обицата и около обицата и няма да стане нищо имам мн фр с обици на хрущяла един дори има по 5 на двете уши на хрущялите и аз имах само тряя да се чисти мн внимателно и вс ден задълхително поне първите 1-2 седмици![]()
абе не си прави
само ще си развалите отношенията
имах същи япроблем
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
dup4i, nai mn da te nakaje ama sh i mine.. nie s edna fr sme na tozi princip.. neshto kato moto ni e:" sh wikat, ama sh im mine" hah
inache az predi godini iskah obeca na pupa, maika mi kaza kato stanesh na 16, az sq se setih 4e otdawna sum na 16 i sh si imam obecaa![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
'Що не пуснеш още 100 теми относно т'ва к'во искаш,но не ти дават.
По темата: Кое да му е курвенското?Мен ми харесва и дори съм имала.Извинявай,но задаваш много тъпи въпроси.
Офф.. кой некадърник ще дупчи хрущяла с пистолет? Колко тъп трябва да сиС абокат се дупчи хрущял, има и една опция при която хрущяла се "спуква" и се осакатяваш зверски много, за болката да не говорим изобщо!
питай майка ти защо не ти позволява![]()
а иначе.. мен там не ми харесва обица, пък и след време втръсва и я махаш![]()