Цитирай Първоначално написано от Bastor
Цитирай Първоначално написано от problemacionen
Здравейте, на всички потребители на този форум. Проблема ми е доста познат на всеки един тийн в наше време, но моя е нещо по-особено и го приемам доста навътре. Става дума за любимото ни акне. От 2 години гледам да се преборя с него, но безуспешно. Преди бях лидер на "бандата" ни, сега от такъв се превърнах в "човека, който винаги мълчи", в "болен от амнезия" и тн. Просто някак си не мога да се осмеля да заговоря някой, та да не говорим, че в мойта възраст (17) трябва доста да се грижа за външния си вид, но как след, като не се получва... Та научих за така наречения пилинг с IPL, искам да ви питам във всеки по-голям град ли предлагат такива услуги, в козметичен салон дали ще има, и, колко горе доло излиза? А, другия ми въпрос е ако реша да отида на козметичка вместо на този лазер дали ще ми помогне с нещо? И ако ходя веднъж в седмицата дали ще има резултат и за, колко време ще е той? Мерси. Ще се радвам да се отнесете по-сериозни с темата.
Ъм значи не си социално активен понеже....имаш акне?.....an hero now plox.

Цитирай Първоначално написано от praskovka91
ще ти дам един съвет...може и да не ти хареса..значи вуичото на най-добрата ми приятелка живее в Англия..и аз си го бях запомнила като пъпчивко..начи ставаше въпрос за..уникални пъпки и страшни белези..просто като го погледнеш нищо друго не можеш да видиш..не бях го виждала една година..и това лято отивам във въпросната моя приятелка и се разминавам с адския пич..и тои ми казва"здрасти" и аз втренчена не мога да познач,че е той...просто супер..лицето му..заедно с белезите(наистина феноменално) се изчистило..станало като бебешко дупе..все едно от пълна промяна си идваше..и после като питах приятелката ми какво е станало с него и тя ми каза просто,че тои бил спрял да яде месо..станал стриктен вегетарянец..и без никви мазила,а с добра хигиена..за 1 година ии нов човек..та ако ти стиска опитаи..
Да нека да се лишим от жижнено важни храни, за да изглеждаме социално приемливо....seriously....are you retarded?
Защо не вземеш да се лишиш от жизнено важното ти седене във форума или пред компютъра изобщо и да седнеш да понаучиш български, че като те гледам едно изречение не можеш да вържеш САМО с български думи (пропуски в знанията?!). Аз за човек, умрял от вегитарианство, не съм чувал. Плюс това социалната активност е доста психологическо занимание, а външния ти вид може да голяма степен да влияе на психиката и дори самочувствието ти. Ти очевидно нямаш такива проблеми, за целта тряа пробваш да излезеш навънка малко.

Иди на дерматолог и говори с него, той ще ти даде най-доброто решение на проблема ти, ще бъде по-адекватен от доста от нас.