.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Slavi

Град
    Berlin/Germania

Slavi

niakoi ako e gledal slavi moje li da mi kaje koi spe4eli moiata goliama svatba
    Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Ася и Станьо
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    Berlin/Germania
    mersi mersi
    Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!

Спечелиха Ася и Станьо [ за жалост ] ама ти май не си го гледала еми ще ти разкажа на кратко какво стана Ами те нали бяха 4 двойки и имаше комисия и тя гласуваше кои две двойки да си тръгнат и кои да останат да се състезават за наградата. Накрая останаха Фотка и Иво и Ася и Станьо. Слави беше подготвил изненада за двойките Трябваше да ги подлъгва с разни неща , за да разбере колко е силна любовта им. Опита се да подлъже Ася с 100 000 лв. , като за да ги вземе тези пари тя трябваше да остави Станьо и да подпише документ, че няма да се вижда с него или да му звъни 10 години Тя естествено отказа Опита се да подлъже и Иво, като му предложи някаква много яка кола шзабравих марката ] но той много яко го отряза Каза му: " За нищо на света няма да оставя Фотка. Ще си карам жигулката, но поне ще бъда с жената на живота си " За което му се възхищавам! И след повторно гласуване, само че този път от целия екип на Шоуто на Слави, победиха Ася и Станьо Това стана
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от citygirl
    Спечелиха Ася и Станьо [ за жалост ] ама ти май не си го гледала еми ще ти разкажа на кратко какво стана Ами те нали бяха 4 двойки и имаше комисия и тя гласуваше кои две двойки да си тръгнат и кои да останат да се състезават за наградата. Накрая останаха Фотка и Иво и Ася и Станьо. Слави беше подготвил изненада за двойките Трябваше да ги подлъгва с разни неща , за да разбере колко е силна любовта им. Опита се да подлъже Ася с 100 000 лв. , като за да ги вземе тези пари тя трябваше да остави Станьо и да подпише документ, че няма да се вижда с него или да му звъни 10 години Тя естествено отказа Опита се да подлъже и Иво, като му предложи някаква много яка кола шзабравих марката ] но той много яко го отряза Каза му: " За нищо на света няма да оставя Фотка. Ще си карам жигулката, но поне ще бъда с жената на живота си " За което му се възхищавам! И след повторно гласуване, само че този път от целия екип на Шоуто на Слави, победиха Ася и Станьо Това стана
    дам..тцък тцък бях за Хотка и Иво ама на... комисията не струва
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    Berlin/Germania
    citygirl mnooogo blagodaria za informaciata
    mnogo iskah da go gledam no za jalost ne mojah

и аз исках Фотка ама
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Az taq Fotka q mislex za Potka i mi be6e qko stranno
    phah

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Az taq Fotka q mislex za Potka i mi be6e qko stranno
    Аз пък я мислех за Водка
    Аз бях за онея, дет останаха със Ася и Станьо

и аз бях за Фотка и Иво ама не спечелиха.

Скайп - dark_elf2

за Фотка съм чувала и че се казвала Футка

абе стига си правихте майтапи с името на момичето бе! Фотка се казва.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    абе стига си правихте майтапи с името на момичето бе! Фотка се казва.
    еми и аз това казвам

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами и аз бях за Иво и Фотка, много готина двойка бяха, ама тъпата комисия не ги избра
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ай ай радвайте се на пупенцето те също не бяха лоши, ама не се казват Фотка и Иво

Абе Фотка и Иво RLZ :P А да си призная аз Фотка първо я мислих за Тотка и много трудно разбрах как се казва наистина момичето Но и аз мисля, че комисията не струва Абе не е чак такава голяма трагедия, че не спечелиха Важното е да се обичат младите
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си