- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обеца на веждата ...
Abe mnoo kopleksar4eta prikaat "na kyre otiva svetut i t.n nqkfi extri" kato 4uqt che nqkoi sh si slaga piercing na vejdata ili nqa znachenie kudeto e ama sa prost oedni komplekari samo tfa moa da kaja ako zastanat pred teb sh myl4at kato pukali "prikachi.ком/files/574043G.jpg" Ta iskam da pitam specialno f Ako si rus i imash obeca na vejdata kato tazi ** no si rus sus sinio zeleni o4i deaznam menqt tekfo sh si pomislite che e pedal li ?? xaxaxaxa.. kakto povecheto Tipove prikaat prosto pitam specialno momicheta me interesuva .. ;]
т.7 от правилата. Заглавията се пишат на кирлица
hottie
samo nz zashto linka s izobrajenieto na obecata e stanal taka ot foruma neshto ush sum nov USER zatfa inache shte se setite kak da vlezete xax slagate www predi linka i tfa COM sum go napisal ком vie sh go opraite![]()
Ще си помисля,че доста ограничен.
А за тия комплексарчета,за които говориш ,са твоето олицетворение.Толкова ли си(да не казвам кво),че се влияеш от мнението на момичетата и дрън-дрън,ясно е,че го правиш само за гЪзария.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Неграмотник ОТИВАЙ НА УЧИЛИЩЕ!
GO TO SCHOOL
ПОШЕЛ В ШКОЛУ!
разбра ли нещо? Ако разбра изпълнявай!
Raise your fist!
Глупости. Няма пиърси според пола. Освен интимните, но там по други причини.Първоначално написано от PiruBloodz
Първоначално написано от IrrieSkyline
spored men si kompleksar 6tom specialno pitash "f"![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
хаха по-кьораво не можеш ли да пишеш бе менн??
...Бая си зле![]()
Първоначално написано от s3xy
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
и аз се включвам към недоразбралите ,ама карай майтап да стааПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
Автора да каже колко е бил пиян или друсан...докато е писал това!
Виж са ако си пеерас и с обеца и без нея пак ще си такъв!
Много тъпо си го написал![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
пак педали геиове и т.н тфа за вас сичко ли е такова бе .. само F ли носят обеци на веждата а ??? wtf
май навсякъде да носиш PIERCING си такъв по вашта педерастична версияПървоначално написано от DJEB
xaxaxax
Лил Уейн си е педал и без пирцинг. Не само F носят обици където и да било, като те кефи, слагай! Кво ти дреме изобщо другите кво мислят, не им я слагаш на тях.
Бате ти си много прост. Едвам ти разчетох маймуницата.
Аз имам обица на веждата и кво сега педал ли съм ? Деба, ама продължават да ми харесват момичета..![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от MostHated
+++++
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Комплексарска работа. Не стига тва ами и неграмотник... Божее накъде отива младото поколение![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Първоначално написано от MostHated
Така , така !!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
боже тая тема още ли е ънлокт?![]()
+1Първоначално написано от IrrieSkyline
Само едно ще напиша...ако си от хората които се кефят на пиърсингите,имаш и на някой не му изнася и те нарича педал к'во ти дреме?Сега стана модерно в близките 1,2 години всеки да има пиърсинг покрай тия емо,фешън моди....И ако и ти си се пробил само 'щото е модерно и аз ще ти кажа,че си педал.![]()
Аз преди почти цялата бях в обеци и не ми дремеше кои к'во ще каже важното е ,че мен си ме кефи!