- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure 3 in 1
Може ли мнението ви за Garnier Pure 3 in 1 ?
хаха, поредната темаза пореден път- на мен ми харесва, но зависи каква ти е кожата.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Между другото има много теми за продукта!
Иначе е хубав,не знам дали помага с/у черни точки,понеже аз го използвам чисто профилактично,но до колкото съм чела ,при някои помага ,при други не чак толкова.Но ако кожата ти е суха не ти го препоръчвам,понеже я изсушава.
Суетата.Моят любим грях.
А може ли да се научиш да ползваш търсачката?
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
На мен лично, не ми харесва. Единственият продукт на Garnier, който съм пробвала и не ми действа добре, всъщност. Прекалено много ми изсушава кожата.
Ако кожата ти по принцип не е мазна, не ти препоръчвам да го ползваш.
Това, което е лесно, не е интересно.
Аз не съм доволна от негоно имам приятелки, които са адски доволни. Докато сама не пробваш няма как да разбереш..дано при теб да има ефект
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не е лош, но за чистенето на черни точки повече помага Clean & Clear. Ползвала съм и 2та продукта и мога да кажа, че втория е по-добър![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Бях доволна до един момент, в който осъзнах, че ми се появяват пъпки от него. И не само на мен - още няколко приятелки, които са го ползвали потвърждават.
В момента ползвам втора опаковка от измиващия гел на L'oreal Pure Zone... имат и скраб, но не съм го ползвала. Изглежда по този начин:
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
И аз използвам това на Нивеа и съм доволна от него. : ))Първоначално написано от GerYy
Stay up all night with the stars *
Оооо тоя Гарниер не искам повече да го виждам...И аз си го купих с надеждата да има някакъв ефект.. и мога да ти кажа че лично на мен от него ми излязоха двойно повече пъпки...
![]()
Изобщо не съм доволна от него и не мисля повече да се занимавам...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
горе - доло ставаше, до колкото помня ... но си зависи от самата кожа