- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голямата любов
Влюбвали ли сте се някога в човек, който не може да бъде с вас и не сте били заедно, а просто приятели, но да не можете да го забравите в продължение на 3-4 години ?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Харесвах един съученик от 3ти до 7ми клас ... Той така и не разбра.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Да в момента съм в точно това положение и боли ужасно много![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
Влюбвала съм се само веднъж и съм с човека,в когото съм влюбена...така че,не ми се е случвало
Почти. Година и половина ми беше тъпо, ама като разбрах, че няма да станат нещата, просто тихичко си страдах и не му натрапвах присъствие... Гадно е.![]()
не засега.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
и при мен не![]()
да... и много го изстрадах... 3 години продължи... в последствие разбрах, че той също е бил влюбен в мен... но понеже е знаел, че ще замине да живее в Англия... и е предпочел нищо да не се случи....
Както и да е... 1вата любов не се забравя, но това не значи, че няма да има следваща![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
![]()
Не,дано не ми се и случва,де.![]()
Суетата.Моят любим грях.
Амм...Не съвсем...сега имам чувства към едно момче от половин година....но чак по 3-4 години май не съм..
ох ми май не хаха не точно
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Голяма любов ше да е билоПървоначално написано от xplay
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Аз съм в същото положение... и аз съм много влюбена в едно момче,от година и 7 месеца.. и ужасно боли.. каот знам,че никога няма да го имам...![]()
Ем най-лесната процедура: бий му един шут в топките, ако е направил нещо лошо да му върнеш. Ако човека просто не те харесва, си хвани някой готин батко и забрави.Първоначално написано от stanimirka_94
![]()
да
Fighting for nothing is what you're born for.
ми не съм се влюбвала досегаама харесвах едно момче в продължение на 2г. после се осъзнах че е тъп идиот
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!