.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Не ми се е случвало такова нещо... и по-добре.

Ем да слу4вало ми се е...ужасно е

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Re: Голямата любов

Ми в момента съм в подобно положение, той казва, че ме обича, а не сме заедно.. но при нас нещата са малко по-различни..

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    и при мен не
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Най-гадното чувство - да си приятел/ка на момчето/момичето, което обичаш...
    - Who are you?
    - Whoever you want me to be...

Сега съм в едно такова положение..дано не продължи дълго,защото е супер тъпо..по добре,че осъзнах още сега, че няма да се получи :\ .. яд ме е на мен,че допуснах да се привържа толкова лесно..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от stanimirka_94
    Аз съм в същото положение... и аз съм много влюбена в едно момче,от година и 7 месеца.. и ужасно боли.. каот знам,че никога няма да го имам...
    Ем най-лесната процедура: бий му един шут в топките, ако е направил нещо лошо да му върнеш. Ако човека просто не те харесва, си хвани някой готин батко и забрави.
    Забрави..много лесно се казва..явно не си била влюбена..в смисъл ние не говорим за харесване...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

мда..скоро ще станат 4 години а не знам дали той разбра... или всъщност той знаеше и бях сигурна че и той изпитва същото , но никога не си признахме защото имаше някои обстоятелства които ни спираха и двамата. Но въпреки това с него съм прекарала едни от най-хубавите ми моменти някога с момче и сега сме си приятели
    но май успявам да си забравя чувствата към него и се влюбвам в друг

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Харесвах един съученик от 3ти до 7ми клас ... Той така и не разбра.

и при мен така.
    разбра чак като станах 8ми клас, баш когато хептен и тотално го бех забравила

от 5 до 7 клас го харесвах .. сметнах , че никога няма можи да научи и почнах да харесвам най-добрия му приятел \\ тръгнахмее . . и след някоклко месеца разбирах , че и той ме е харесвал тъпа работа Сега поне сме много добри приятели! И той никога няма да разбере, че преди съм го харесвала..

да!!! ма след 2 години половина раздяла... ся пак сме двамата
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Случвало ми е се е За около 2-3 години бях лудо влюбена в един, след 1вата година някаде му казах, но нищо не стана. Сега вече не го харесвам, дори като го видя ми е безразличен, но не знам защо ми е приятно да се сещам за него...все пак първата детска любов е най-невинна
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Съученици рулз :P
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

лооолл еми аз харесвах едно момче от 1ви до средата на 8ми клас....но нищо не можеше да стане защото той бе един от най-добрите ми приятели...а и не само...2те ми най-добри приятелки също го харесваха...в средата на 7ми клас той замина да живее в София със техните...и от тогава не сме го чували въобще...година след това...го забравих.... но ако го видя отново може пак да хлътна,въпреки,че точно в момента има едно момче което харесвам толкова,че мисля,че е невъзможно да изпитвам по-силни чувства от тези които изпитвам в момента...така де доста объркана история....и главата ми е доста объркана,но съм свикнала :P :P
    So shut up, shut up, shut up
    Don't wanna hear it
    Get out, get out, get out
    Get out of my way
    Step up, step up, step up
    You'll never stop me
    Nothing you say today
    Is gonna bring me down
    {{rebellious}}

Град
    Sofia, Bulgaria
    Дам
    Kogato samotnite sa tolkova mnogo, eguisti4no e da si samoten sam!

Еми 3-4 години не.. но 8 месеца - да
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Голям фен
    Да,мн е гадно
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами чак влюбване не е било, но ми се е случвало нещо подобно като бях по-малка
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Da slu4valo mi se e no ne sme bili koi zn kvi priqteli ama kakto i da ne mi se misli za tva

влюбвалала съм се да.. и продължава да е несподелено от доооста дълго време..
    VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    да и страдах адски много..

мда и продължавам да съм влюбена и съм така от около 3 години и никога не сме били нищо повече от много добри приятели...заради проклетите обстоятелства но все пак се радвам на приателството - понякога то е по-хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си