- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене интимно начини и още интересни въпроси СПЕШНО!!!
Та да питам:
1.Каква да е посоката на бръсненето "доло"?
2.Топките бръснат ли се?
3."Пръчката"(забелязах го от друга тема)бръсне ли се?
4.С бръсненето разпространяват ли се космите?
5.Ако се бръсна по посока на косама космите разпространяват ли?
6.Контрата само за по-гладко бръснене ли служи?
7.Мастурбирането вреди или помага и колко често да се прави?
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Еми вземи си депилиращ крем,след като си подстригал космите възможно най-късо!Ако не искаш с крем в бръсначка,срещу растежа на косъма,навсякъде където имаш косми.
ot obshta kultura pone trqbva da go znaesh tva!
1.kakvato posoka iskash takava
2.da brasnat se
3.da s brasneneto se razprostranqvat kosmite
a be ti da ne se ebavash neshto ?![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
Не,просто съм забелязал че колкото повече се бръсна толкова повече космита отиват към "върха".. и се уплаших малко а и начи като бръсна на контра ги спирам така ли ? спирам да се разпространяват ? щот неми трябва да е чак толкоз гладко,но ако с контра се спре разпространението ще ги бръсна и на контра
а и неща с крем важното е как да ги спра да се разпространяват с бръснача
Колкото по-често ги бръснеш,толкова повече ще стават,не само повече ами по твърди и дебели,бръсненето катализира растежа и силата на косъма,за да не излизат толкова много ,пробвай с депилиращ крем,макар,че той е долу-горе като бръсненето,с тази разлика,че изгаря горната част на косъма.Ако не искаш да ти излизат толкова често,вземаш епилатора и пробваш,само че това е много болезнено,но това са долу горе алтернативите.Има и епилиращи лентички за интимни части,ама не знам долколко ще ти махнат космите.Първоначално написано от Hunter_91
Ок последно да питам ако ги бръсна по посока на косъма после им ударя контра ще спре ли разпространението?
Ами методът на бръснене няма нищо общо с разпсотраняването на растежа,самият факт,че ги бръснеш има общо......както казвам пробвай някой друг метод.Първоначално написано от Hunter_91
Значи с депилиращ крам ще спра разпространението? та те нали са еднакви бръсненето и крема с тази разлика че крема маха и върховете и е по гладко...
Да,но след това космите не са толкова твърди,но както ти казах за да спреш разпространението им трябва някой друг метод.Първоначално написано от Hunter_91
Ок благодаря ще ги редувам крем и бръснене и ще видя какво ще стане ... ще го измисля
А и може ли някакъв отговор за 7 въпрос
s brasnene ne mojesh da spresh razprostranenieto na kosmite nito s depilirashtiqt krem edinsveniqt nachin e kolomaska ili kola masko nz tochno kak se pishe no tva e edinsveniqt nachin ako iskash da im spresh razprostranenieto daje i oredqvat taka.
I'm the one Love me ...
Епилатори и кола маски много болят само бръснене и крем мога да пробвам дано го спра някак си..
Ами наистина боли,ама това е единствения начин,пък и няма да се налага да ги правиш толкова често,два пъти месечно и си готов,а то боли само първите два пъти,ако пийнеш така повечко да не усещаш,вземаш епилатора и нищо няма да помниш.Първоначално написано от Hunter_91
Е добре как да си епилирам топките ?!?!?
Или пък в началото на оная ми работа та то кожа ще има да дърпа...тва да не е кланица![]()
триъгълника не ме притеснява само това че се разпространява по кура ме притеснява ...
Ами значи,оставяш космите леко да израстнат,след това си купуваш депилиращи ленти:Първоначално написано от Hunter_91
http://beautycosmetic.biz/product_in...oducts_id=1649
или:
http://leocrema.bg/?type=products&id=5
или на Veet.
Залепяш и дръпваш изведнъж и нямаш грижи,но космите не трябва да са много къси,ами по-дълги така за да се захванат на лентата.
А колко често да ги използвам ? аз щото ако си купя ще ги използвам само за началото на оная ми работа и заможе би триъгълника ще го бръсна та колко често да ги ползвам ?
Ами това зависи от растежа на косъма,ами трябва да чакш всеки път да станат достатъчно дълги за да се захванат за лентата,но пък по този начин космите ще намалеят,няма да са твърди и гадни,пък е лесно,има секунда болка,ама няма как,поне знаеш,че няма да се бръснеш всеки ден ,за триъгълника същп може да ги ползваш,но пак повтарям важно е космите ти да са по-дълги.Първоначално написано от Hunter_91
Ще ги пробвам мерси
Ами дано ти свършат работаПървоначално написано от Hunter_91
,поне са по-безболезнени от гореспоменатите методи
.
ти доста си се притеснил това е нормално и не е само от брасненето някои мъже имат косми по половият орган от триъгълника нагоре,но ссъвсем малко нали не силно окосмение тъй че споко и успех но иди на кола маска![]()
![]()
![]()
Пробвай някой от тия мозохистични методи и сподели как е минало![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
1.Каква да е посоката на бръсненето "доло"? По посока обратна на косъма.
2.Топките бръснат ли се? Да.
3."Пръчката"(забелязах го от друга тема)бръсне ли се? Не е желателно.
4.С бръсненето разпространяват ли се космите? В 90% от случаите.
5.Ако се бръсна по посока на косама космите разпространяват ли? Да, няма значение в каква посока ги бръснеш.
6.Контрата само за по-гладко бръснене ли служи? Нямам идея.
7.Мастурбирането вреди или помага и колко често да се прави? Не вреди, прави си го когато ти е кеф. Но, ако го направиш повечко пъти в един ден може да не изхвърляш нищо след това около 20тина часа.
Избийте си от главите, че като бръснеш и после космите стават повече. НЯМА НАЧИН!!! Те са си определен брой, имат си корени и няма как да станат повече. Чел съм много по тая тема, доказано е, че не стават повече и това нещо е обявено за един от 100 най-тъпи мита... Не ме карайте да ровя да доказвам, единственото което става след като ги избръснеш е, че стават по-тъмни например. Дължи се на това, че по-рано им е действала вода, сапун, слънце и всякакви др фактори, които са повлияли пигментацията им. И това дейста накрая като "зрителна измама" - изглежда, че са повече, ама НЕ са!