.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Чувства

Чувства

В последните дни съм доста объркана и се реших да напиша тема, за да ми дадете съвет.
    Заедно съм с приятеля ми от 2 години. Винаги всичко е вървяло добре, е с малко изключения, които само закрепиха връзката ни. Обичаме се много. Но преди няколко дена се замислих дали го обичам наистина? Имам чувството, че някак си не е както преди, все едно се събудих сутринта и вече не ми пукаше както преди.. и като се замисля ми става тъжно, започвам да плача и си казвам "Да, обичам го" .. Всичко друго е както преди, нито той си е променил отношението към мен, нито аз към него, не съм му казвала за това, защото не искам да го тревожа напразно, вероятно е само период, може и от ПМС да е, кой знае.. Никога до сега не съм се чувствала така, дори и да ме е наранявал по някакъв начин, винаги все едно аз съм го обичала повече, но сега и аз не знам какво става. И това е само когато съм сама вкъщи и започна да си мисля. Когато съм с него ми е толкова хубаво, не си мисля пак обичам ли го наистина и т.н. Объркана съм и не знам какво става Не мога без него, не си представам дори нещо без него, не искам без него, но

Мерси все пак на тези, които са го прочели, ако може да изразите някакво мнение

ami moga samo da ti kaja 4e vuv vska vruzka ima takuv period taka 4e ne se pla6i 6te otmi skoro
    LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa

И аз си мислех, че е такъв период, но до сега никога не го е имало, надявам се скоро да отмине

И при мен се е случвало, да не кажа че и в момента е така, но не се отказвай, бъди с него, обичайте се- по хубаво от това няма ...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    naistina v vsqka vrazka ima takiva momenti ... no ti ve4e naitina moe da ne izpitva6 sa6tite 4ustva i ve4e si4ko da e samo po navik ...

Както казаха по-горе...има такива моменти.Просто не мисли за това...трябва ти малко време.Колкото повече се замисляш...толкова повече се натоварваш и то напразно.Горе главата и успех!

Re: Чувства

Цитирай Първоначално написано от 5e5cuTy
    В последните дни съм доста объркана и се реших да напиша тема, за да ми дадете съвет.
    Заедно съм с приятеля ми от 2 години. Винаги всичко е вървяло добре, е с малко изключения, които само закрепиха връзката ни. Обичаме се много. Но преди няколко дена се замислих дали го обичам наистина? Имам чувството, че някак си не е както преди, все едно се събудих сутринта и вече не ми пукаше както преди.. и като се замисля ми става тъжно, започвам да плача и си казвам "Да, обичам го" .. Всичко друго е както преди, нито той си е променил отношението към мен, нито аз към него, не съм му казвала за това, защото не искам да го тревожа напразно, вероятно е само период, може и от ПМС да е, кой знае.. Никога до сега не съм се чувствала така, дори и да ме е наранявал по някакъв начин, винаги все едно аз съм го обичала повече, но сега и аз не знам какво става. И това е само когато съм сама вкъщи и започна да си мисля. Когато съм с него ми е толкова хубаво, не си мисля пак обичам ли го наистина и т.н. Объркана съм и не знам какво става Не мога без него, не си представам дори нещо без него, не искам без него, но

Според мен е период така че не бързай да си правиш заключения от рода "не го обичам".Говоря съдейки по себе си всеки е различен все пак ама за мен тва е просто период който ще отмине.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мда имала съм такъв период в миналата си връзка. Уж бях решила даже че ще се разделяме ама точно тогава се скарахме за нещо и осъзнах колко много го обичам и че не мога да бъда без него и всичко се оправи
    Ще мине не се притеснявай.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Обичаме се много. Но преди няколко дена се замислих дали го обичам наистина?

е тва беше яко

спокс или ше ти мине или ше тряя скъсате погледни 'трезво'
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Подкрепям тезата на останалите, че във всяка връзка има такъв период, явно твоят е сега.
    Съвет от мен разнообразете си малко ежедневието с приятелят, за да не ви бъде еднообразно. Опитай се да върнеш пламъка, в който ти сега се съмняваш.

Благодаря на всички за отговорите

Re: Чувства

Цитирай Първоначално написано от 5e5cuTy

И на мен ми се случва. Ще мине, сериозно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Това,че се чудиш дали го обичаш още и се притесняваш прекалено да не се окаже че не е така,определено значи,че имаш чувства към него,просто си в такъф период.Ще ти мине ;]]

Град
    Paradise
    И аз съм така в момента Ама честно казано, всеки път като се скараме за някоя глупост и осъзнавам, че без него бих сгънала. Спокс, ще мине, при това по-бързо отколкото си мислиш.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Едното е че вече ходите само от това,че сте свикнали,а с времето нещата са се променили
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си