.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Skype parola

Skype parola

спешно ми трябва някои да ми каже програма за разбиване на пароли в skype моля ви спешно е а които е има да ми я прати по Skype: sonq_bep мс. предварително[/u][/i][/url]

shadow4e написа:
    в този форум е забранено разпространяването на информация как се разбиват пароли, влизане в чужд компютър и тн. Има предостачно места, от които човек може да се информира, но тук не е мястото. ;]
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

Мисля че ти помогнах
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

Град
    морската столица
    Програма за разбиване на пароли няма..Ако искаш да разбереш парола кажи му да ти прати криптирания файл да го декрептираш..ама щом на Бил Гейтс му отнема два дена на тебе години няма да ти стигнат

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Over The Rainbow
    OMG Бил Гейтс, криптирани файлове, време .... филми! 90% от паролите на обикновени потребители са свързани с техни любими неща, музика, филм, група, име... паролата се крие някаде в хронологията на чата.

6. Хъх как беше.. Най-използваните пароли бяха: секс, Бог и....

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от masterbin
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    в този форум е забранено разпространяването на информация как се разбиват пароли, влизане в чужд компютър и тн. Има предостачно места, от които човек може да се информира, но тук не е мястото. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си