Проблема ми е следния преди време ходех с едно момче, но скъсах с него заради друг с който бяхме много близки и сега сме заедно, но ни се налага да е тайно поради ред причини (техните, наще, приятелите ми и бившата му) Та сега сме заедно ,но тоя другия дето го зарязах, сме си още приятели но не много близко, но все пак приятели.Никой освен най-добрата ми проятелка незнае за мен и другото момче понеже нали е таино . Та момчето с което скъсах ме покани да излезем на кафе просто като приятели и сега незнам какво да правя знам тъпо е да питам за нещо тъкова но не искам да си развалям отношенията с оня другия, а проятеля ми знае и каза че няма против да излеза с него но аз самата незнам ОБичам много приятеля си ,но не искам да си развалям приятелсите отношения с другото момче,защото сигорно ще си помисли че не искам да излеза с него дори на кафе и че не сискам дори да сем вече приятели и незнам как да постъпя моля ако някои наистина иска да ми помогне да го направи който не иска да си държи тъпите мнения за себеси !