- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прощална тема
Ще стискам палциПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
Ама защото сте скъсали ли не иска да влиза повече във форума?
Или не сте скъсали?
Защо изобщо пускате теми като нямате намерение да обясните ситуацията така че и хората които не знаят за какво става въпрос да могат да си изкажат мнението?![]()
Недей се впряга бе Костадине. Лоши неща се случват на всеки. Мен тоя форум в колко неприятни ситуации ме е вкарвал през последните 5 години идея си нямаш. Ама не съм спряла да го посещавам само заради някой си я! Айде успех![]()
Първоначално написано от slun4ice
A.D.I.D.A.S.
Ах... а аз помислих че ще се самоубива... И в двата случая един глупак по-малко![]()
An Evil Man
Прешъс, направи тема, в която да се запишем хората, които ни липсва Коцето![]()
Трагедия, няма да влиза във форума вече. Дали по БТВ днес ще дадат репортаж за него? Нека организираме масово самоубийство в негова чест, тъкмо и медиите ще ни обърнат внимание, може да го накарат да остане.
ОМГ, излез от филма.
Абе вие тъпи ли сте?!![]()
![]()
Той никъде не е писал,че иска някой да му обърне внимание или че иска съжаление от някви келешчета![]()
Просто си изказа мнението за някои потребители и това е ... А като не ви харесва темата - ми просто не пишете.В крайна сметка никой не ви е искал мненията... Ама вярно ... Нали трябва да си увеличавате мненията ... Хах как не се сетих по-рано
тцтцтц
![]()
Кака ви Зори е много права..бегайте бързо, че да не пусне звяра от картинката..тогава става лошоПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Зори мила това е ФОРУМ. Ако е искал да каже нещо на някой потребител има лични съобщенияПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
След като е пуснал тема значи иска да бъде коментирана иначе просто нямаше да я пусне.
Освен това не всички се борят да натрупат мнения. Аз влизам от 2003 а мненита ми са само 4000![]()
Ми Зори да си се сетила по-рано! А като е искал да си каже мнението, да си го е казал лично на тях!!! Но не го е направил и е пуснал тема! Значи можем да я четем, можем и да пишем в нея! Това че е филмиран необразован глупак, който си мисли че живота му е някъв форум пълен с мъници и недорасли хорица... Говори за него... Сещаш се ?!?
А и това че е решил да сложи край заради някаква компютърна любов / дори и истинска да е / говори колко е силен психически... Такива стават самоубиици!!! Това ли е бъдещето на България ?!?
An Evil Man
А защо пуска тема тогава щом не търси внимание?И между другото определения като"някви келешчета" от 17 годишна към 15-16 годишни звучат смешно.Хората си имат мнение,без значение позитивно или негативно, и си го изказват и не виждам нищо лошо в това..Първоначално написано от 3oPuTy
Хах Слънчице не говорех за теб,а за хората с безсмислените мненияПървоначално написано от slun4ice
То е ясно,че всеки може да си пише,но мисля,че няма смисъл от излишен спам (не,че аз не спамя ... все пак нали за това ми БАНН-аха стария ник
)
Re5peC7 Да взема и в подписа да си сложа още няколко снимки на такива сладки кученца (
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за тия кученца,че много си ги обичаммм) и да плаша всички спамери
![]()
Сложи една твоя снимка, ще върши по-добра работа от кучетата!!!
За спама, не виждам кой пише безсмислици, защото повечето са си казали мнението! Това че не те интересува тяхното мнение не значи, че е спам!!! Направи си твой форум и които пише нещо което не ти харесва го трии като спам!!!
An Evil Man
Дае, пра'й ни се на интересно момчето, баси емовската история.Първоначално написано от slun4ice
Не се излагай с подобни теми, послушай АFT (а т'ва момиче е супер пичка!)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И като е скъсал кво???? Бахти темата..... Направо цепите тука... ще си намери ново... верно ще му е тежко малко... но по някой път така се случва... ебахти детския акъл "от другата страна" УЖАС !!Първоначално написано от sKa73r4o93
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
да, и освен това, те са ходили само по скайп, никога не са се виждали наживо. как е възможно да се драматизира толкова много за нещо толкова незначително? поне да беше истинска връзка, а то... няква ''интернет любов'', зародила се от болното желание на 2- ма души най- накрая да си намерят гаждета. излезте навън и си потърсете истински. и не сме длъжни да ви четем сълзливите истории, целия форум е пълен с тях, спрете се вече.Първоначално написано от Adwokat
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Форума е точно , за да си четем сълзливите и щастливите истории . Както казаха по - нагоре ако не ти харесва темата я прескочи и не давай мнение . Според теб за какво е форума ?Първоначално написано от sladur4etyYy
A.D.I.D.A.S.
малеее по скупе? олееее тука вече се търкалям от смях.... а бе деца излезте и си хванете по едно гадже(реално, не виртуално)!!!
Аз че имах се разделих с моята истинска любов... която продължи 2г го преживях макар и да я обичам още..., но това не значи, че ще скачам пред някой влак или че ще скачам от блока !!!
Всеки ЛУД с номера си !!!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от mitkom89
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
форума е за споделяне на проблеми, а тези двамцата го обърнаха на шутовщина. преди във всяка тема задължително имаше по едно тяхно мнение колко много се обичкат, а сега пък ни навират сълзливия край на романчето си. като толкова искат да се показват, да си направят една тяхна си тема и да си пишат само в нея, а не да са на всяко гърне меродия. нито са ми интересни, нито ме вълнуват хора с очевидни проблеми в общуването в истинския живот, така че да се съобразяват. и за неща, които вълнуват само тях 2- мата, си има ЛС, телефон и скайп.Първоначално написано от sadsad
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
OMG!Poredniq depresiran tip,re6il 4e e izgubil lubovta na jivota si i nqma smisul da jivee!Imam 4uvstvoto 4e prosto obi4ate da vi sujalqvat!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
sladur4etyYy не се ядосвай не всички могат да имат като нашата skype любов..(лОфФф си тЪъЪ) Сега сигурно е решил да започне всичко от начало и да я забрави и си е направил нов Skype![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)