- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прощална тема
Абе автора да не се самоуби
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
А бе какво всички говорите като не го познавате ???![]()
и тея където мислят, че ще се самоубива - ходете вие се самоубивайте та да лишите форума от такива идиоти като вас, които се мислят за много големи гъзари, фешъни и прочие..
С няколко думи на всички които го оплюхте и се присмяхте: ДА ВИ Е.БА МАЙКАТА!!!
Ти сигурно си клавиатурна нинджа..
![]()
^ дам, костадин се самоуби май. а гаджето му нещо се покри. ако в скоро време се появи нова потребителка с фешънски снимки, значи е PreciousDiamond/ MakeMeFeel![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
А ти сигурно си някой дет заслужава само анална любов..Първоначално написано от term0t0
myNameIsImmortal евала на теб бате
остай ги тия келеши дет го обиждаха и плюха,не разбират какво е положението му е грам понятия си нямат какво е любов а в случая тя май е несподелена
xaxa own ..Първоначално написано от sladur4etyYy
btw коцето е голям пич.. сигурна съм ,че някой ден ще намери това,което търси ... пожелавам му късмет .. и дано се върне пак във форума ... и бтв стига базици ..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ако се видим на потъмно ще бягаш като Юсейн Болт на олимпийските игри..
П.П Да не остане неказано Коцетп първо почна да ме разпитва за MakeMeFeel после за PreciousDiamond..ех онлайн чувствата са нещо прекрасно![]()
x3eme Само да кажа че той първи почна да ме обижда..
![]()
x3eme брат, аз от бая време си пиша с него и мога да твърдя, че е супер човек и ми е давал много правилни съвети и когато ми беше гадно той беше един от малкото хора, които се опитваха да ми повдигнат настроението. Просто като не го познават нямат право да го оплюват, и да искат да се самоубивал и прочие.. само където е лесно да са много нахъсани във форума и да се правят на "форумни газарчета" като разказват някакви супер изопачени история кой коя наебал, колко я ебал и след тва я зарязъл по най-бруталния начин..
Просто такива заслужават да са цигани и да бъдат изптепани от всички подръжатели на БЯЛАТА СИЛА!! 14/88!
и кво като е почнал да те разпитва за мейкмифиил ?Първоначално написано от term0t0
Ти нещо кат' адвокат ли си му или просто си пишеш? А по въпроса с майката...ше проуча въпроса, но не ми се верва да пусне на сопол като теб...Първоначално написано от myNameIsImmortal
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
О,не обръщам внимание на клавиатурни нинджи
![]()
Като какъвто искам, като такъв ще се явявам.. а за въпроса не съм навит на майка ти.. кой знае какви овиснали са й клиторите.. като ръкавите на някой магьосник..Първоначално написано от Alderis
после ще трябва да прекарам 1 час в банята да си го мия, щото като си помисля ме хваща гнус.. затова си я запази за теб и за баща ти..
В хубаво де,стига сте се обиждалиПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Интересно ми какво ще стане като се ожениш и си около 40-те и водиш полов живот..
![]()
увиснали са й клиторитеПървоначално написано от myNameIsImmortal
според теб тя колко има? към 8- 9 някъде?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не сикам да го защитавам ама говори в множествено число..поне така мисляПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
ми тя можеби е някакъв хибрид..Първоначално написано от sladur4etyYy
айде чао ви на сички.. нямам желание да продължавам да спамя .. и да се занимавам с идиоти..
Поне не е хидратирал изрод като твоята майкаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
то щото е малко неграмотно написано, та се обърквамПървоначално написано от term0t0
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Бе на кой му дреме
![]()
Поредният заблуден тийн!Човече,смъртта не е решение и никога няма да бъде!