.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 161
    Права си да си решават проблемите лично и така нататък , но всеки човек , който е решил , че има проблем може да пише теми .
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^da,taka e,ama 4 stranici se izpisaha absolutni izmi6liotini!Budete spokoini.Ako be6e re6il naistina da si sloji krai na jivotq zaradi neq,6te6e da go e napravil,nqma6e da puska PRO6TALNA tema,v koqto vsi4ko da zapo4nat s mucunkite " " i s milite dumi "ama nedei,ti normalen li si?!) naistina li mislite,4e tova e seriozno???

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от eXxXciTeD
    sladur4etyYy не се ядосвай не всички могат да имат като нашата skype любов..(лОфФф си тЪъЪ) Сега сигурно е решил да започне всичко от начало и да я забрави и си е направил нов Skype
    ю ар соу факин' райт! И Ас ТъЪ ЛоФфФфФф {}
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Права си да си решават проблемите лично и така нататък , но всеки човек , който е решил , че има проблем може да пише теми .
    той в тая тема нищо не казва за проблемите си, и 2- мата пускат само някви догадки и не казват нищо съществено. очевидно отново търсят внимание.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от darla
    OMG!Poredniq depresiran tip,re6il 4e e izgubil lubovta na jivota si i nqma smisul da jivee!Imam 4uvstvoto 4e prosto obi4ate da vi sujalqvat!
    Еми явно повечето обичат да ги съжаляват...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от darla
    ^da,taka e,ama 4 stranici se izpisaha absolutni izmi6liotini!Budete spokoini.Ako be6e re6il naistina da si sloji krai na jivotq zaradi neq,6te6e da go e napravil,nqma6e da puska PRO6TALNA tema,v koqto vsi4ko da zapo4nat s mucunkite " " i s milite dumi "ama nedei,ti normalen li si?!) naistina li mislite,4e tova e seriozno???
    Ми да вероятно не е сериозно . Бай дъ уей нз кога си родила , но честито
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Ти нормален ли си? това пък къв проблем може да е? като не се познават...?!?!

Всеки ЛУД с номера си !!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

О боже мой...боли ме минджока

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    малеее по скупе? олееее тука вече се търкалям от смях.... а бе деца излезте и си хванете по едно гадже(реално, не виртуално)!!!

Аз че имах се разделих с моята истинска любов... която продължи 2г го преживях макар и да я обичам още..., но това не значи, че ще скачам пред някой влак или че ще скачам от блока !!!

Гадно...

Град
    Destanation unknown ((:
    Оф .. Боже .. айде хора, които не знаят за какво става въпрос да не коментират ! Нито знаете как стоят нещата между нас, нито е ваша работа !!! Злобни и завистливи коментари от едни и същи хора не ми се четат. Подминавате темата и ТОВА е . Не е нужно на всяка една тема да се правите на "оригинални" , а всъщност в опитите си ставате адски смешни и банални !
    Едит: А относно това, че търся внимание .. не ми е притрябвало вниманието ви. От хората, които искам си получавам достатъчно внимание. През оная ми работа е за вниманието и мнението на хора, които не познавам.

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Оф .. Боже .. айде хора, които не знаят за какво става въпрос да не коментират ! Нито знаете как стоят нещата между нас, нито е ваша работа !!! Злобни и завистливи коментари от едни и същи хора не ми се четат. Подминавате темата и ТОВА е . Не е нужно на всяка една тема да се правите на "оригинални" , а всъщност в опитите си ставате адски смешни и банални !
    Хахаха да не би ние да сме тея,които спамят във всяка тема в този раздел?Бахти злето си,че и да крадеш чужди снимки.
    П.С Дано наистина да се е гръмнал тоя.

Като не е наша работа, не ни удостоявайте със скайп вълненията си... попринцип форума е за РЕАЛНИ проблеми
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    kato ne e NA6A rabota,t.e. na horata ot foruma tvoq depresant zato puska temi,s koito da budi sujalenie(koeto e jalko za mom4e na negovite godini),a ne si opravite dvamata bakiite.Sled katoe pusnata temata zna4i ni interesuva i 6te izkazvame mnenieto si.a moeto e: decata,tarse6ti sa4uvstvie VINAGi prikazvat za samoubiistvo-dali TOI 6te se samoubie zaradi teb-ne se vprqgai,nqma!

Град
    Destanation unknown ((:
    Аве за кво всички мене нападате , ве ?!?! Да не съм я пуснала АЗ темата ?! Апф...

Едит: А относно това, че търся внимание .. не ми е притрябвало вниманието ви. От хората, които искам си получавам достатъчно внимание. През оная ми работа е за вниманието и мнението на хора, които не познавам.
    Еми спри с тоя виртуален живот... ако това на снимката си ти.... си симпатично момиче... излез в реалния живот и си намери едно хубаво гадже... не по скупе и дрън дрън..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^mi za napadane si si,mladomomi4e da se zanimava s li6en ot vsqkakvo 4uvstvo za samoocenka i samo4uvstvie tip,gotov da si sreje venite,za6toto ima problem sus skype-luboFta si!E... ne te li e jalza samata sebe si,4e si go pri4inqva6?!4e i nervi habi6 za nego,ostavi go da se mqta ot bloka,ama ne e tolkova smel!

Град
    Destanation unknown ((:
    Еми то си е негова работа какво ще прави и какво не ... но не мога да разбера АЗ какво съм виновна в случая ..

Мега фен
    е тука вече не мога да не отговоря. точно ти ли ще казваш, че не търсиш внимание? ти, която във всяка една тема се опитваш да блеснеш с ''интересно'' мнение? ти, която крадеш чужди снимки и си слагаш на профила всеки ден различна? първо беше MakeMeFeel, сега си тая, утре ще си друга. ти ли не търсиш внимание, която 1-во се лофкаше с pandelka и бяхте във всяка тема, в която вляза, а след тва завъртя ''любов'' с костадин и пак хоп! във всяка тема, която мерна- ти си там. я кажи, какво друго би могла да търсиш, освен внимание?
    и нито сме злобни, нито пък завистливи. не ние сме толкова спрели, че да не можем да си хванем истинско гадже. и като не е наша работа, да не сте пускали смешната си тема. след като вече е пусната, ще си пишем, колкото си искаме.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    е тука вече не мога да не отговоря. точно ти ли ще казваш, че не търсиш внимание? ти, която във всяка една тема се опитваш да блеснеш с ''интересно'' мнение? ти, която крадеш чужди снимки и си слагаш на профила всеки ден различна? първо беше MakeMeFeel, сега си тая, утре ще си друга. ти ли не търсиш внимание, която 1-во се лофкаше с pandelka и бяхте във всяка тема, в която вляза, а след тва завъртя ''любов'' с костадин и пак хоп! във всяка тема, която мерна- ти си там. я кажи, какво друго би могла да търсиш, освен внимание?
    и нито сме злобни, нито пък завистливи. не ние сме толкова спрели, че да не можем да си хванем истинско гадже. и като не е наша работа, да не сте пускали смешната си тема. след като вече е пусната, ще си пишем, колкото си искаме.
    =D> =D> =D> =D> =D>
    П.С Нека си се радва момичето/момчето,бе (не знам какво се крие зад тези крадени снимки)

Град
    Destanation unknown ((:
    Аве какъв ви е проблема с мене ей това не мога да разбера ?! За какво си изкарвате цялата злоба отгоре ми ?! Аз нищо не съм виновна, нито съм пускала темата, нито търся внимание...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami kato na4alo e dobre da psre6 da go za6titava6,to e qsno,4e ima ne6to nenormalno v psihikata mu i 4e ne e suvsem stabilen.moje bi togava 6te ti e po-dobre i na teb.

P.S.-abe napravo nqmam dumi kolko zle e toq psihar!

Град
    Destanation unknown ((:
    Хаха аз нищо не правя ... просто си гледам собствените интереси .. и ми е тъпо така , като почвате всички мене да нападате, като че ли аз иам нещо общо с цялата тая история ...

Аве какъв ви е проблема с мене ей това не мога да разбера ?! За какво си изкарвате цялата злоба отгоре ми ?! Аз нищо не съм виновна, нито съм пускала темата, нито търся внимание...
    Ква злоба ве...толко сте филмирани си4ки тука 4е няам думи...злоба то4но па към тебе пхахахахахах

Колкото ти толкова и той сте виновни... какво значи виртуална любов????..... защото аз незнам, че чак момчето пише, ще се видим от другата страна????

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Abe,interesno mi e mom4eto dali ve4e si izpulni zakanata ili se e depresiral o6te pove4e v ugula na tumnata si staq(pulna s emo-snimki),4eteiki na6ite koemntari?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си