.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 161 от общо 161
    ^не искам да си го представям
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    Destanation unknown ((:
    Господи ... колко глупости се изписаха тука не е истина ...

Град
    морската столица
    И с това темата мисля че приключи..Само се чудя ако скъсаш със истинска приятелка к'ва ще правиш..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от darla
    za edna skype "lubov" tolkova drama...a ako be6e istinska lubov...togava kakvo li 6te6e da pravi?!
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    40 Miles from the Sun
    Много сте смотани, бе. "От другата страна" означава, че е обърнал резбата, нямате ли малко въображение да се сетите. Ама то си е разбираемо, момичетата явно не пускат чак толкова лесно, а Коценце? Кофти, братле (нали така е беше?). Айде, life sux, love sux, socks rocks (което ми напомня да ви кажа, че някои хора (да, авторе, за теб си мисля, не се чуди) са неприятно скарани с английския, затова ще е по-добре занапред да не го използват толкова често, ако не са сигурни, че наистина така се пише, мда).

Наистина сте смешни. Веднъж се опитах да го обясня на МейкМиФийл и Панделката (и там останалите, не помня никове). Време е да разберете, че скайпа и форума не са реалния живот. Реалния живот е там, навън! Само побързайте, защото няма да ви чака да си начешете четирибуквията пред компютърчето. (:

*стискам палци в отговора ви да има нещо смислено или поне да заключат темата най-накрая*

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Много сте смотани, бе. "От другата страна" означава, че е обърнал резбата, нямате ли малко въображение да се сетите. Ама то си е разбираемо, момичетата явно не пускат чак толкова лесно, а Коценце? Кофти, братле (нали така е беше?). Айде, life sux, love sux, socks rocks (което ми напомня да ви кажа, че някои хора (да, авторе, за теб си мисля, не се чуди) са неприятно скарани с английския, затова ще е по-добре занапред да не го използват толкова често, ако не са сигурни, че наистина така се пише, мда).

Наистина сте смешни. Веднъж се опитах да го обясня на МейкМиФийл и Панделката (и там останалите, не помня никове). Време е да разберете, че скайпа и форума не са реалния живот. Реалния живот е там, навън! Само побързайте, защото няма да ви чака да си начешете четирибуквията пред компютърчето. (:

*стискам палци в отговора ви да има нещо смислено или поне да заключат темата най-накрая*
    AFT has got big Balls . Иначе какво може да се каже повече.Сложете ключа и оставете човека да си разрешава проблемите
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

хахаха..ееее баси темата...Искам да се обърна само към автора..сяяя..може ли такова нещо...разбрано момче..с хубаво име (адаш си ми )да прави такива детски работи..Намери си реално момиче..Може би така ще ти е по лесно..защото всичко ще става на практикаУспех

Град
    Бургас
    ееееееееееееебаси ралтата O_O.. гад май ох..
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    in my world!
    оле начетох се на простотии тука тцтцтцтцтц Коце спокойно всичко все някога ще се оправи....всеки има трудни моменти и аз преживях последните 3 мес. доста но винаги след бурята има слънце (вече се убедих) така че горе главата
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ето го новия хомосексуален рап изпълнител Коцко Той единствен е преживявал цели 3 скайп раздяли... Дори веднъж го скъсали в жив разговор по телефона... чак ми идва да се разплача!!! Сега директно - може ли да си толкова прост ?!? Ще биеш хора заради глупав форум ?!? Чудя се да ти се смея ли или да ми става глупаво, че има много като теб!!! Просто си толкова ограничен, че не можеш да видиш колко си тъп! Имортал а ти пък ако разбереш колко си смотан, ще има да ревеш една седмица!!! Все пак девствените се подкрепят!!! Видя се също така и че автора е дива селска тояга от Карнобат
    Да не те познавам и не искам да те познавам, но това не ми пречи да ти се смея! Найстина вземи се в ръце, надявам се да не те срещна нито от тая нито от другата страна... Да не споменавам, че сте адски неграмотни!!!
    А да и за прешъс... найстина не я познавам, но от малкото което съм си общувал с нея, знам че е адски ограничена! И къв 1% от акъла... Да не е нобелов лауреат ?!? Пропилявате си живота хора!
    An Evil Man

hottie
    Guest
    авторът е жив, смятам темата за приключена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си