- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прощална тема
^не искам да си го представям![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Господи ... колко глупости се изписаха тука не е истина ...
И с това темата мисля че приключи..Само се чудя ако скъсаш със истинска приятелка к'ва ще правиш..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Първоначално написано от darla
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Много сте смотани, бе. "От другата страна" означава, че е обърнал резбата, нямате ли малко въображение да се сетите. Ама то си е разбираемо, момичетата явно не пускат чак толкова лесно, а Коценце? Кофти, братле (нали така е беше?). Айде, life sux, love sux, socks rocks (което ми напомня да ви кажа, че някои хора (да, авторе, за теб си мисля, не се чуди) са неприятно скарани с английския, затова ще е по-добре занапред да не го използват толкова често, ако не са сигурни, че наистина така се пише, мда).
Наистина сте смешни. Веднъж се опитах да го обясня на МейкМиФийл и Панделката (и там останалите, не помня никове). Време е да разберете, че скайпа и форума не са реалния живот. Реалния живот е там, навън! Само побързайте, защото няма да ви чака да си начешете четирибуквията пред компютърчето. (:
*стискам палци в отговора ви да има нещо смислено или поне да заключат темата най-накрая*
AFT has got big BallsПървоначално написано от AFT
. Иначе какво може да се каже повече.Сложете ключа и оставете човека да си разрешава проблемите
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
хахаха..ееее баси темата...Искам да се обърна само към автора..сяяя..може ли такова нещо...разбрано момче..с хубаво име (адаш си ми![]()
![]()
)да прави такива детски работи..Намери си реално момиче..Може би така ще ти е по лесно..защото всичко ще става на практика
Успех
![]()
![]()
ееееееееееееебаси ралтата O_O.. гад май ох..
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
оле начетох се на простотии тука тцтцтцтцтц Коце спокойно всичко все някога ще се оправи....всеки има трудни моменти и аз преживях последните 3 мес. доста но винаги след бурята има слънце (вече се убедих) така че горе главата![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ето го новия хомосексуален рап изпълнител КоцкоТой единствен е преживявал цели 3 скайп раздяли... Дори веднъж го скъсали в жив разговор по телефона... чак ми идва да се разплача!!! Сега директно - може ли да си толкова прост ?!? Ще биеш хора заради глупав форум ?!? Чудя се да ти се смея ли или да ми става глупаво, че има много като теб!!! Просто си толкова ограничен, че не можеш да видиш колко си тъп! Имортал а ти пък ако разбереш колко си смотан, ще има да ревеш една седмица!!! Все пак девствените се подкрепят!!! Видя се също така и че автора е дива селска тояга от Карнобат
![]()
![]()
Да не те познавам и не искам да те познавам, но това не ми пречи да ти се смея! Найстина вземи се в ръце, надявам се да не те срещна нито от тая нито от другата страна... Да не споменавам, че сте адски неграмотни!!!
А да и за прешъс... найстина не я познавам, но от малкото което съм си общувал с нея, знам че е адски ограничена! И къв 1% от акъла... Да не е нобелов лауреат ?!? Пропилявате си живота хора!
An Evil Man
авторът е жив, смятам темата за приключена