Случвало ли се е да попаднете в абсолютен сапунен сериал ?? На мен ми се случи преди около 1 година.Веднъж спокойно седя и си пуша цигарата и телефона ми звъни.Беше просто клик,но от непознат номер.Започвам да звъня продължително,за да разбера защо дадения човек ми кликна,но така и не ми вдигнаха.Пратих смс с съдържанието "Кой/я си ти и какво искаш ?????",получих в отговор "Моника се казвам и съм от Габрово".Първо си помислих "егати късмета(и аз съм от Габрово)" .В последователност започнахме да си пишем и се оказа,че Моника е учила в същото училище,в което аз съм учил(доста странно).Каза ми също,че в момента учи в Варна.И така си писахме около 2 седмици.През тва време аз си бях на село.Там започна всичко.След това си заминах за Габрово за да работя и влязох в скайп за да си изпратим снимки с Моника.Аз първи й изпратих и тя каза ,че съм сладък.След това и тя ми изпрати снимки...Просто беше уникална красавица.Първо си помислих тва момиче никога няма да ми върже,следователно няма смисъл да се занимавам с нея.Но тя възрази след като изявих такова желание.След 1 седмица имахме уредена среща.Но тя не дойде.Така около 10 срещи се провалят заради нея.Започнах да си мисля "Защо не иска да се видим.Сигорно има някви проблеми".В последствие започнах да я искам още повече,а бяхме само на разговори по телефона и скайп.По скоро желанието ми да спя с нея.Така търпях около 2 месеца да ме лъже ,че не можем да се видим,защото постоянно изникват разни проблеми.Накрая се ядосах,защото бях разказал на всичките си приятели каква супер яка мацка съм забил и исках да се видим много.Исках просто да се "изфукам" с нея.Уредихме си 1 последна среща и тя пак започна да увърта точно когато стигнах там."Не мога да дойда ...Има нещо,което трябва да ти казвам и т.н.С много разговори я навих да дойде и да ми казва каквото има да ми казва.А за тези 2 месеца бяхме напрайли повече планове какво ще прайм кат се видим и след тва може би от всеки друг.Дойде при мен и си помислих , нещо е станало с очите ми.Видях едно дебело,грозно момиче от бившето ми даскало.Питах я коя си ти.Тя ми отвърна Деница съм(Моника).Първо ми дойде да я пребия от бой,но след тва се замислих,че тва момиче не е добре с психиката си.Започнах да я разпитвам - защо го е направила и за всичко ме е излъгала.Тя ми отвърна ,че ме обича и затова го е направила.Питах я защо тряабваше да ме лъже за вида си.Тя ми отвърна защото иначе нямаше да ме харесаш.Станах и си тръгнах и повече това момиче не му проговорих,а преди това му бях казал целия ми живот,нотка по нотка.

Ако имате подобен случай ..... СПОДЕЛЯЙТЕ !!!