Оффф като каза Габрово,се замислих,от колко време не съм си ходила там да видя родата
Нооо както и да е По темата И на мен ми се беше случило нещо подобно Стоя си аз в нас с приятелки и гледахме някъв филм на ДВД-то По едно време получавам СМС "Иво към 14:30 съм в Русе Айде ела с колата да ме вземеш,че не ми се дават кинти за такси" и аз стоя и гледам ей така -> Стана ми ясно,че човека,който пише е объркал номера и реших и аз да му драсна СМС "Сори пич,но май си сбъркал номера Айде почвай пак да пишеш СМС-че,но гледай тоя път да го пратиш на точния човек Ще стискам палци ХАХ (rofl)" ... След 10 мин. тоя пак ми писа "Опааа сори ... Явно съм се разсеял и съм объркал номера ... BTW казвам се Стефан пр. ми е Така и така сме почнали да се набутваме с тия СМС-и кажи поне как се казваш,от каде си,на колко си ... Абе лаф да става,че нямам к'во да правя в тоя скапан автобус" .. И така почнахме да си пишем СМС-чета Той ми прати ММС с негова снимка К'во да правя наложи се и аз да му пратя Вечерта към 20:00 ми прати СМС,в който ме молеше да го намеря в скайп Намерих го,писахме си почти до сутринта ... Започнахме да си пишем всеки ден ... След 2 месеца той реши да дойде до Силистра с приятеля си,с когото ми беше объркал номера Запознахме се ... Ала-бала ... И незнайно как нещата между нас се развиха по един по-специален начин Бяхме заедно около 9 месеца,но изведнъж техните решиха,че искат да се преместят да живеят в Германия Продадоха апартамента си в София (той по принцип беше от там) и се преместиха ... Малко след това решихме,че няма смисъл да сме заедно и да се измъчваме,след като и двамата знаехме,че той няма да има възможност да си идва в България Решихме да си останем просто приятели,но за жалост няколко месеца след това тръгнах с "първата си истинска любов" и той ми забрани да поддържам връзка със Стефан,защото знаеше,колко силни бяха чувствата ми към него ... И така вече 3 години със Стефан нито сме се чували,нито виждали ... Ама к'во да се прави - късмет