- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- фитнес Пловдив
моля ви кажете ми цените във фитнесите в пловдив не е задължително да са някои големи (цените за еднократно ходене ,ако има карти за седмица/месец ) трябва ми да се стегна малко понеже априлската ваканция има един лагер на кохто ще ходя , който е на морето . цялото училище ще ходи и искам да се представя на ниво![]()
живея на центъра ако може кажете фитнеси около центъра мерси![]()
*Грешен раздел!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
ъмм.... има един до хотел Ленинград но не мога да ти кажа цени новичък е, миналата година го отвориха аз сега ще започвам да ходя там.
М/у къф е тоя лагер април месец не е ли малко студено за море![]()
Еми "Палмите" 2 лв. е за еднократно влизане има и карти, близко е до центъра, но трябва да поразпиташ, почти всеки знае за оня фитнес, но явно тук не влизат много хора {;
Април, как да не е месец за море(никой не е кезал, че трябва да се къпят,, аз лично бих отишъл на дискотека)
Първоначално написано от tonie__
ми незнам , но били ми каза къде има турбо солариуми в П-в , но на достъпна цена![]()
![]()
![]()
Точно зад Яворов училището ако го знаеш тва е в Каршияка 4лв е. Нов е и е мн хубаво ама е скъпички пък и не е в центъра за др не знам сори.
П.С От кое даскало си?
И на мен ми трябва фитнес на центара и на достъпна цена.![]()
![]()
мии далечко ми еПървоначално написано от oasis
а иначе от Руската
![]()
ira90 Пуснато на: Съб Яну 31, 2009 11:34 pm Заглавие: Re: фитнес Пловдив
ми незнам , но били ми каза къде има турбо солариуми в П-в , но на достъпна цена
за солатиума не мога да ти помогна - и аз издирвам
![]()
![]()
ira90 Пуснато на: Съб Яну 31, 2009 11:34 pm Заглавие: Re: фитнес Пловдив
ми незнам , но били ми каза къде има турбо солариуми в П-в , но на достъпна цена
за солатиума не мога да ти помогна - и аз издирвам
![]()
[/quote]
Ок, мерси все пак , ще продължавам да издирвам![]()
ако разбера нещо ще ти споделя
![]()
![]()