.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Фен
    Град
    метоживуркане ли? Ми под облаците...

Какво ви е мнението за "аутсайдърите"?

Какво ви е мнението за "аутсайдърите"? Има ли такива около вас? Защо смятате, че са такива?

Ако темата се повтаря се извинявам предварително!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    neznam na kakvo muvika6 autsaideri ... as li4no sum ... OUTCAST ot celiq mi klas si4ki me mrazqt... i ne mi dreme za okolnite vajnoto e 4e ne smeqt dori duma da mi kajat

Az li4no poznavam hora,koito sa takiva,za men te sa prosto hora p[ulni sus komleksi,koito si mislqt,4e ako se skriqt otdelqt se ot po-golqmata 4ast ot obshtestvoto,nikoi nqma da gi zabeleji i tehnite problemi shte si ostanat samo za tqh!No tova ne e vqrno,ako se opitash da spodelish problemite si sus sigurnost shte ima hora,koito shte te razberat i shte te podkrepqt!
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Миналата година бях такава.Ми кво, не беше болка за умиране...
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Град
    Планетата Земя
    Цитирай Първоначално написано от sladkish4eto_f_sofiq
    Az li4no poznavam hora,koito sa takiva,za men te sa prosto hora p[ulni sus komleksi,koito si mislqt,4e ako se skriqt otdelqt se ot po-golqmata 4ast ot obshtestvoto,nikoi nqma da gi zabeleji i tehnite problemi shte si ostanat samo za tqh!No tova ne e vqrno,ako se opitash da spodelish problemite si sus sigurnost shte ima hora,koito shte te razberat i shte te podkrepqt!
    няма кой да ме разбере
    Долу авторитетите!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    nqmam ni6to protiv autsaiderite...stiga delenetu ot drugite da ne e zaradi pri4inata 4e se mislqt za bogove V pove4eto slu4ai se okazvat mn pe4eni hora, samo 4e ne ob6tuvat s vseki ili ne6to ot sorta...

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Фен
    Град
    Велико Търново
    Може да се каже, че аз съм такъв, когато обаче съм в класа, съм си горе - долу приет...

Град
    Марс, Щата Марихуана, Град Кознец, Улица Mary Jane , 7ма дупка
    Има едно момче от нашето даскало което ходи винаги почти плътно до стените и когато се приближиш до него гледа да бяга ... Някво не иска контакти със други хора и е доста странен . НЯма приятели или поне в даскалото . Аз лично немога да си представя да няма с кой да си говоря или с кой да се избъзикам !

Иначе нямам нищо против тях , те сами предпочитат да нямат приятели , а вече е друг въпроса ако никой не го 'ще
    Admin-Coki:
    неподходяща снимка в подписа!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Няма такива около мен.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Важно е да не си аутсайд, а опозиция! Какъв е номера?! Ставаш аутсайдер и после ставаш зъл. И хората почват да те уважават, защото си зъл. И от оутсайдер ставаш уважавана опозиция. Мотото ви трябва да е: ”Не аз ще се съобразявам с теб, а ти с мене!”

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Az nqmam nishto protiv tqh. Dori se opitvam da se spriqtelqvam s tqh. Za men te sa umni i inteligentni hora, no s kompleksi, na koito nqkoi nezrql pubertet se e podigral i zaradi tova te se zatvarqt v sebe si. Ne e pravilno, vqrno e, no vseki ima nujda ot malko moralna podkrepa vse pak. I na men ako vinagi kazvat kakva sam zubarka, kolko sam tapa i grozna, i bla bla bla i nikoi ne mi kazva obratnoto.....i az sigurno shte se sduham.

Фен
    Град
    Добрич
    Az nqmam ni6to protiv tqh.Tova sa hora koito po nqkakuv na4in sa se izolirali ot drugite i mislqt,4e nikoi ne gi razbira.Te sa si normalni hora i bih pomognala s udovolstvie na takuv 4ovek.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Град
    Някъде
    Nqmam nishto protiw outsider-ite towa sa xora koito sa se izolirari ot drugite i s ponijeno samochuwstwie i powe4eto gi mislqt za smotanqci ama nali znaete na wseki chowek e dadeno po rawno siguren sym che ako si powdignat malko samochuwstwieto i po4nat da obshtuwat s drugite shte stane po dobre za samite tqh
    По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!

Цитирай Първоначално написано от korn___
    neznam na kakvo muvika6 autsaideri ... as li4no sum ... OUTCAST ot celiq mi klas si4ki me mrazqt... i ne mi dreme za okolnite vajnoto e 4e ne smeqt dori duma da mi kajat
    Az sum ne6to podobno mrazqt me 6ot sum metal ama ne mi kazvat ni6to

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Хах...аутсайдер...какво имаш предвид?Доколкото знам аутсайдерите не ги приемат останалите мислят ги за различни и т.н. ...хах в бившия ми клас бях точно тфа черно петно незнам как ставаше така - цялото даскало да ми се кефи без в моя клас...е явно става и тъй като ми писна от тях си реших проблема като се пиместих и ся съм много доволна не мога да кажа че съм някфа супер яка и сички ми се кефят обаче поне ме приемат такава каквато съм!BE YOURSELF!По лично мои наблюдения тея "висшето общество" всички са тъпи лицемери!Никога не бих искала да бъда една от тях!!!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Е, че кво аз по принцип съм си "аутсайдер" и то вече хехеее 4 години...Ма не ми и пука за мнението на околните!!!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    i pri mene neshtata sa pochti syshtite s ednata razlika che sme 3 f i nikoi ot klasa ne ni ponasq basii horata bili sme naduti spored nqkoi (samo se chudqt kak da izbivat kompleksi) ama ne puka osobeno za oneq syshtestva ot klasa mi

Град
    Sofia
    то и аз винаги съм бил "аутсайдер" в училище,защото никой не ме разбира

Не вога да лепна етикет на някой и да кажа "Този е такъв, защото аз казвам !!!"

Има много ясно.Значи веднъж реших да отида в компанииката на бившата е там се чуствах баш като аутсайдер,считам се за общителен човек,но там просто нямаше какво да кажа те си говореха по по-тъпи теми от тези в кофата.Така,че може да се каже,че може да си аутсайдер в една група хора,а в друга не.
    Йога и мъдрост

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    И аз съм аутсайдер, заобграден от фешънчета и кифли

ми в моя клас има една такава и много я мразя, толкова е тъпа и ужасно грозна никога не се е гримирала, даже и не говори почти с никой, няма приятели осжен брат си, а е на 13 години
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    ми в моя клас има една такава и много я мразя, толкова е тъпа и ужасно грозна никога не се е гримирала, даже и не говори почти с никой, няма приятели осжен брат си, а е на 13 години
    Не можах да разбера, защо я мразиш? Ти ако не си слагаш грим (сори ако си момче) сигурно ще станеш по-грозна от нея а пък кой ли знае дали всъщност е грозна, или само през твоите очи. Тъпа? Е, не знам, не си я описала, ама с к'во по дяволите ти пречи? Добре, че си има братче, което да я подкрепя освен родителите (надявам се).

Град
    TaM..
    ми имаме няколко такива в класа....особено 1 моми4е ,което не говори с никои , а е в нашия клас от 4-5месеца...защо вси4ки други се сприятеляват , а те не? дали е в нас или в тях проблема???? според мен при някои е в самите тях...например това моми4е не става от 4ина ..не се заговаря ,т.е не търси контакт с хората...ако и кажеш слу4аино "здрасти",то тя няма да отговори и ще ти обърне гръб Просто не ги разбирам такива Е вярно , 4е има и такива които са отбягвани ,ама по -4есто се срещат тези които не искат да са ни4ии приятели

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    Не можах да разбера, защо я мразиш? Ти ако не си слагаш грим (сори ако си момче) сигурно ще станеш по-грозна от нея а пък кой ли знае дали всъщност е грозна, или само през твоите очи. Тъпа? Е, не знам, не си я описала, ама с к'во по дяволите ти пречи? Добре, че си има братче, което да я подкрепя освен родителите (надявам се).
    икскам да кажа, че тя сама страни от всички ни, помня че в 1 клас не беше такава, но нещо се промени
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си