Цитирай Първоначално написано от Samoten89
Цитирай Първоначално написано от LittleWoman
Екрана ми доста често става размазан.Личи най-вече,където са буквите.Когато наместя кабелите,свързващи монитора и процесора се оправя що-годе,обаче след известно време отново е размазва? Идея от какво може и да е и как да се оправи?
Интересно как се свързват монитор и процесор =) . Намести кабелите така, че гравитацията да не ги привлича. Демек да опират някъде на сигурно или ги заклещи с нещо в горната част. Явно леко се изкарва кабела. Не мисля, че е нужна смяна ами просто правилно разположение. Има едни винтове които могат да се свържат към видео картата, които са на кабела на монитора. Затегни ги на макс и двата. Тогава не би трябвало да има проблем. Проблем ако има може да е горе в кабела точно където влиза в монитора. Тогава може би смяна ще трябва, само дето мисля, че само много старите кабели могат да се сменят на старите компютри. Но от самият монитор може би зависи. Може да пробваш с преходник през DVI .

Ако разбирах чак толкова мислиш ли ,че щях да питам?
Я обясни малко по-подробно за тия винтове,че както виждаш хич ме няма в тия работи...