- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПОМОЩ!Как да покажа на наще,че вече имам право да си имам фр
Напълно нормални нали все пак си: "на татко малкото момиче"Първоначално написано от titinkaa
и тои не си представя неговата малка принцеса да я "пипат" някфи
малко мухляри защото бащати е бил и тои на тая възраст и се сеща
те кви са ги мислили ........време се иска време
всичко идва с времето![]()
the world is mine
точно..да не мислиш че кат станеш на 22-23 пак няма да ти дава да излизаш?!?ти не си моняхиняПървоначално написано от hndar
споко
Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
о да
![]()
![]()
Всички бащи са такивадаже моя понякога когато излизам ми казва - внимавай да не взема да ревнувам
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще му мине повярвай.
Аз с моя едва сега започвам ама си знам, че ше му мине.
Така е.
На тати малката дъщеричка.
Не искат да повярват, че в живота ни може да има друг мъж.
аз бях туко щ навършила 16 и майка ми ме попита прото дали има нещо и аз и казах и след около седмица тате ми каза нещо от типа : ако си имаш гадже казвай ми ако трябва дате карам или да те взимам
сега като му кажа д аме закара и само ми мрънка след първите месеци и ... а вече станаха 2 години.. познават се той даже му има повече доверие на него отколкото на мен... навскъде излизм с него даже сега за коледа и нова година ходих в испания с него бе ... промени се беше много по консервативен
значи моя съвет е да ги запознаеш да му докажеш че тоя човек струва или да се скарате за да му дойде акъла в главата но ако види че нещата са сериозни би трябвало да осъзнае че греши
Той просто се притеснява за теб, както баща ми вика -- ще те заведе в някая уличка, ще те дрогира и ще те напие![]()
Но мисля, че ти си достатъчно разумна, на 16 си, и ще подбереш внимателно момчето.![]()
Ако бащите ревнуват дъщерите си...какво остава за майките, които имат синове?![]()
![]()
Ще се избият с момичето сигурно.
![]()
нормална реакция от страна на баща тивсе пак си на татко момиченцето. С майка ти сте най- важните жени в живота му как така ще те дава :P с времето сигурно ще свикне, ама и ти трябва да му покажеш, че може да ти има вяра, че си разумна и знаеш какво правиш
![]()
Ами всички бащи ревнуват ...![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
нормална бащина реакция... аз много мразя,като започне с тия философий,като закъснея малко - ПАК НЯКОЕ МОМЧЕ,А? или пък,като започне,я кажи сега дали си имаш гадже
![]()
и ,като разбере ,че имам-МНОГО СИ МАЛКА,ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО..!
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Имам същия проблем с мояДо сега никога не съм му казвала че имам гадже,този път обаче разбра и си мисли,че ми е първия..
Ужас ее направо не знам ко искат тия бащи
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪