.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Re: ПОМОЩ!Как да покажа на наще,че вече имам право да си има

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Здравейте!
    Проблема е,че баща ми като чуе че излзиам с някое момче,и започва с неговите философии,че съм била още малка за да си имам гадже .А майка ми ме защитава,и всеки път когато стане на въпрос за момчета,мама му казва "Сега й е времето,а не после като я налегнат проблемите и да няма време за момчета"! Съгласна съм с майка ми,ама тати не ме дава,дори ме ревнува от момчетата.Скоро на майтап се базикахме за гаджета,и той си призна че много ме ревнувал Та сега ви моля да ми дадете съвет,за да знам какво да обяснявам като стане пак дума за момчета.
    ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ!
    Напълно нормални нали все пак си: "на татко малкото момиче"
    и тои не си представя неговата малка принцеса да я "пипат" някфи
    малко мухляри защото бащати е бил и тои на тая възраст и се сеща
    те кви са ги мислили ........време се иска време

всичко идва с времето
    the world is mine

Град
    Sофiiя City xD

Re: ПОМОЩ!Как да покажа на наще,че вече имам право да си има

Цитирай Първоначално написано от hndar
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Здравейте!
    Проблема е,че баща ми като чуе че излзиам с някое момче,и започва с неговите философии,че съм била още малка за да си имам гадже .А майка ми ме защитава,и всеки път когато стане на въпрос за момчета,мама му казва "Сега й е времето,а не после като я налегнат проблемите и да няма време за момчета"! Съгласна съм с майка ми,ама тати не ме дава,дори ме ревнува от момчетата.Скоро на майтап се базикахме за гаджета,и той си призна че много ме ревнувал Та сега ви моля да ми дадете съвет,за да знам какво да обяснявам като стане пак дума за момчета.
    ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ!
    Напълно нормални нали все пак си: "на татко малкото момиче"
    и тои не си представя неговата малка принцеса да я "пипат" някфи
    малко мухляри защото бащати е бил и тои на тая възраст и се сеща
    те кви са ги мислили ........време се иска време

всичко идва с времето
    точно..да не мислиш че кат станеш на 22-23 пак няма да ти дава да излизаш?!?ти не си моняхиня споко

Ихаа много див татко
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Ихаа много див татко
    о да

Град
    `In Hell`
    Всички бащи са такива даже моя понякога когато излизам ми казва - внимавай да не взема да ревнувам

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ще му мине повярвай.
    Аз с моя едва сега започвам ама си знам, че ше му мине.
    Така е.
    На тати малката дъщеричка.
    Не искат да повярват, че в живота ни може да има друг мъж.

аз бях туко щ навършила 16 и майка ми ме попита прото дали има нещо и аз и казах и след около седмица тате ми каза нещо от типа : ако си имаш гадже казвай ми ако трябва дате карам или да те взимам
    сега като му кажа д аме закара и само ми мрънка след първите месеци и ... а вече станаха 2 години.. познават се той даже му има повече доверие на него отколкото на мен... навскъде излизм с него даже сега за коледа и нова година ходих в испания с него бе ... промени се беше много по консервативен
    значи моя съвет е да ги запознаеш да му докажеш че тоя човек струва или да се скарате за да му дойде акъла в главата но ако види че нещата са сериозни би трябвало да осъзнае че греши
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Той просто се притеснява за теб, както баща ми вика -- ще те заведе в някая уличка, ще те дрогира и ще те напие
    Но мисля, че ти си достатъчно разумна, на 16 си, и ще подбереш внимателно момчето.

Ако бащите ревнуват дъщерите си...какво остава за майките, които имат синове? Ще се избият с момичето сигурно.

нормална реакция от страна на баща ти все пак си на татко момиченцето. С майка ти сте най- важните жени в живота му как така ще те дава :P с времето сигурно ще свикне, ама и ти трябва да му покажеш, че може да ти има вяра, че си разумна и знаеш какво правиш

Ами всички бащи ревнуват ...
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

нормална бащина реакция ... аз много мразя,като започне с тия философий,като закъснея малко - ПАК НЯКОЕ МОМЧЕ,А? или пък,като започне,я кажи сега дали си имаш гадже и ,като разбере ,че имам-МНОГО СИ МАЛКА,ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО..!
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Имам същия проблем с моя До сега никога не съм му казвала че имам гадже,този път обаче разбра и си мисли,че ми е първия.. Ужас ее направо не знам ко искат тия бащи

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си