.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Програма за изрязване на видео клипчета

правя едан презентация за училище и ми трябва програма за изрязване на определена част от клипче. ползвах няколко вида програми, които намерих в нета, но не работят качествено. за това ако имате някакви предложения или опит ... споделете

windows movie marker

и как то-точно ще стане с movie maker

Как как ще стане? Ти отварял/а ли си movie maker? Дърпаш и си нагласяш времето.
    По-ясно не мога да обясня

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    VirtualDub direct steam copy избираш за аудио и видео. Home за начало end за край на орязването докато си избрала от лентата на времето дадените части и тогава натискаш тези бутони. Максимално бързо урязване със запазено качество!

Град
    морската столица
    VirtualDub е в пъти по лесна за изрязване..все пак е с 1000 фейма на секунда..т.е малко повече от една високо скоростна камера

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Пускам си въпроса тук за да не правя нова тема.
    Та откъде да си сваля уиндоус муви мейкър? Пробвах няколко пъти и все нещо не се получава. Като го сваля или програмата не се отваря или като сложа снимките клипчето не тръгва...
    Трябва ми спешно програма за правене на клипчета.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    C:\Program Files\Movie Maker
    иначе програма за правене на клипчета -> sony vegas 6/7 наистина професионална програма.
    Не се получава
    От два сайта пробвах да я сваля и уж се сваля уж се инсталира и изобщо я няма после...
    А тази другата лесна ли е за ползване? Аз не се оправям много с програмите....
    Трябва ми просто за да сложа няколко снимки една след друга евентуално с музика за един конкурс за който обаче само снимките са важни така че не ми трябва нещо сложно и професионално....

Град
    Германия
    Оф ако сега ми кажеш откъде да сваля тази sony vegas 6/7 цена няма да имаш Мого съм зле
    Аз още нямам снимките просто исках първо да сваля програмата да видя дали ще се оправя Ако съвсем не успея обаче ще ти пиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си