.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на babity

Надишах се с хипохлорид

Брат ми беше намерил куче и трябваше да го кача да го изкъпя в банята на втория етаж. След като закарахме кучето където трябваше се прибрах и на пътеката в градината нещо, което реших, че ще е било глист. (реших, защото никога не съм виждала глист. Беше едно такова... голямо колкото малка пиперка и след няколко часа от него заизлизаха бели червейчета) Отидох, купих си хипохлорид, и измих всяко местенце в къщата, което можеше да бъде измито, включително и компютъра. Обаче после полях банята, бях я забравила. Оставих 10 мин да действа хипохлорид-а и като се върнах вонята беше силна и натрапчива. Откакто измих банята насам постоянно ми мирише на препарата и ми е едно сънливо такова... може ли да съм се повредила нещо? А... за пес-а... да търся ли в аптеката хапчета за глисти да пием всички вкъщи?

Град
    Pleven d'gee
    Аве ти *ба песовете ве ,така ти се пада
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Цитирай Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
    Аве ти *ба песовете ве ,така ти се пада
    Мисля, че съветът ти ще ми помогне адски много!

Град
    Pleven d'gee
    еми извиняваи ама,как може така да взимате куче от улицата...не се знае какво е яло.... и дали е болно от нещо
    П.п : всяко куче което видите на улицата ли качвате и къпите

Цитирай Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
    еми извиняваи ама,как може така да взимате куче от улицата...не се знае какво е яло.... и дали е болно от нещо
    П.п : всяко куче което видите на улицата ли качвате и къпите
    Няма нищо лошо в това да вземеш куче от улицата. Лошото е, че не съобразих първо да дам хапчето за вътрешни паразити и тогава да го изкъпя. Сега се сетих, че преди да го донесем вкъщи му видях лайното и беше чисто. Предполагам, че глистите отпадат като вариант в този случай, но хипохлорида си е на лице, а миризмата, която идва от съседната баня - също!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Кучето може да заведеш на ветеринар той знае най-добре.
    А за миризмата отваряш всички възможни врати и прозорци минаваш със някакъв ароматизатор или парфюм не знам .
    И лягай ако ти се спи не знам дали може да е нещо сериозно от това дето си дишала и дали има опастност да не се събудиш, но едва ли... боже какви ги срънкам
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Подкрепям горното мнение,само недей да пръскаш допълнително с ароматизатори,щото няма да може да се живее в тая къща!
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Одрил е препарат и маха миризмата, пробвай с него. Не помня как точно се пишеше, но така се произнася!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    Подкрепям горното мнение,само недей да пръскаш допълнително с ароматизатори,щото няма да може да се живее в тая къща!
    Дам. Я напръскай яко с ароматизатори, дето не се знае кво има в тях, вземе се свърже с нещо хипохлорида и да стане хомосекса.
    Що не напръска с живак, поне да се усмъртиш по-бързо? Или си полу-идиотка...
    Ходи до аптеката/болницата/некой химичен склад и питай с кво да я махнеш тая шитня.

Oooo, не се безпокойте за мен. Аз веднага напръсках навсякъде с ароматизатор и то толкова, че кучето ми отказа да стои на етажа. Започна да ми кашля, което е показател за алергия и си я свалих долу. Попроветрих си, вече намирисва само от банята, а моята стая още си се проветрява. Така... като се позамислих одеве... нещото, което съм намерила изобщо не е било глист и май съм се надишала с това лайно за нищо.

Град
    Pleven d'gee
    не Май .. Юли

Смърт за помиярите! деба зако вече няма виетнамци да ги ядат ;(

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Браво от мен, че си се поглижила за кученцето!
    Иначе проветри, за друго не се сещам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си