- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя Св. Валентин!
![]()
![]()
![]()
![]()
fucking useless :@ pointless :@ celebration :@
йес!! най- накрая една неположителна тема за св. валентин![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И мен не ми харесва особенно ама кво да се прави за портокола ще се почерпя за трифон зарезан.![]()
всички ще се почерпим по тоя поводПървоначално написано от Zaharinka
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+1Първоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Хммм и аз не го обичам особено,ама имам гадже и трябва все пак да уважа празника....![]()
На мен ми е интересно защо толкова го мразиш този празник... ??
Вярно и не мен не ми е от любимите ама чак пък да го мразяя ..
Сподели сега тии ако не те затруднявамм ..![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
ми и аз имам гадже ама не го обичам тоя празник трябва ли да дойде св. Валентин да се сетим колко се обичамеще му кажа едно обичам те и толкова за празника на католиците
![]()
и аз и азПървоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И азЗа тва за хора като нас има свещен празник на винота,който трябва да бъде отбелязан подобаващо
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
не знам за вас, ама аз на св. валентин винаги съм без гадже![]()
голяма ирония, нали?
ей тва е една от причините да му се дразня на тоя празник
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз не го долюбвам св. валентин ама точно на 14ти с гаджето правим 1 месец и щем не щем ще празнуваме...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да бъдем честни - и аз го мразя. Причината е, че съм самотен и купища любовни двойки и там любовни работи, как да го кажа, пречкат ми се. А и ми се е случвало момичета които съм харесвал да им пратят 10 тона валентинки- гаднооо
пък и на почти всички други момичета де...
Какъв ви е проблема ?! Това е празник не погребение! Какво толкова има да не му харесвате ли сег ае модерно всички да го мразят?
Какъв ви е проблема ?! Това е празник не погребение! Какво толкова има да не му харесвате или сега е модерно всички да го мразят?
И аз го мразя щото винаги съм сама,ама пука ли му на някого...
shokoto91, double posters must die ;>
Да, празникът е мега шибан с тия лигави сърчица, розови целувчици и плюшки и картички и не знам си още кво... Като некви разнежени педерастчета стават всички, деа!
Според мен празника е хубав,стига да не си сам.
Суетата.Моят любим грях.
Браво![]()
Поне като пускаш тема, дай тема за дискусия![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love