.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Книги :)

Кланица 5.
    Горещо препоръчвам, в момента я чета. Разказва се за бомбардировката в Дрезден през ВСВ.

Чети нещо на Нора Робъртс
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

"Поредица от злополучия" - мн. добро

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    Knigata na Emilie Autumn
    има книга ква е кажи кажи кажи
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от 6napiii
    "Поредица от злополучия" - мн. добро
    за жалост се прецаках и гледах филма ... ама иначе ми хареса ,а книгата сигурно е стотици пъти по-яка

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Фентъзи-Хари Потър (класика в жанра),Ерагон,Хрониките на Нарния,Здрач,Землемория.Те и са по-детски,но са си хубави.
    Иначе ако не ти се четат детски-Песен за огън и лед,Конклав на сенки,Колелото на времето (12 книги са,предупреждавам),Властел на на пръстените (истинска класика)
    Ем за това се сещам засега.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

А защо не кажеш някоя конкретна книга, която предпочиташ ? Може би ще е по - лесно да ти се помогне.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Фентъзи-Хари Потър (класика в жанра),Ерагон,Хрониките на Нарния,Здрач,Землемория.Тези са по-детски,но са си хубави.
    Иначе ако не ти се четат детски-Песен за огън и лед,Конклав на сенки,Колелото на времето (12 книги са,предупреждавам),Властел на на пръстените (истинска класика)
    Ем за това се сещам засега.
    е, хубави по-долни книжки пишеш, обаче това...болднатото, не е фентъзи и едва ли някога ще е. Само за Нарния може да се поспори, защото в началните десетилетия на 20 век ситуацията е малко сложна, но все пак..

Колелото 12тата ще са 3 отделни книги май, тъй че ги сложи 15 цялата поредица...когато излезе -.-
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    За Здрач съм съгласна,че трудно може да се нарече фентъзи.Обаче Хари Потър,Ерагон и Нарния са си баш фентъзи.
    Само дето Властелина и другите по-долу са епично фентъзи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен
    На тези които се прехласват по здрач,прочетете и спящата красавица или Барби в лебедово езеро...ааа не това май беше филм.
    А за остналите,силно ви препоръчвам 2те издадени на бг книги на Хорхе Букай!Наистина страхотен психолог и писател.
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Тая книга Twilight трябва да я забранят със закон.Аз не мога да разбера,защо всички момичета между 13 и 16 години я обожава,хвалят и една ли не окачват на пиедестал.
    Стига с тая книга,промива ви мозъците.

ХП

Всичките на хари Потър!!!Няма да съжеляваш !

Цитирай Първоначално написано от Chery
    Twilight
    Още една .....

Поредицата "Истории от света на Диска" на Тери Пратчет.И може би не толкова увлекателния начин, по който са написани книгите, колкото добре развитата и "невинно" вкарана философия на автора в тях.
    Не целта е цел, а пътят

потърси нещо на Чък Паланюк-Invisible Monsters ако си добре с английския защото я няма на бг,но пък е много яка.
    ~Peace out~

..Pretty Odd All Day Long..

Град
    Инкогнито
    "Песен за Огън и Лед" и "Малазанска Книга на падналите/мъртвите" всяка следваща част от поредицата е по-добра от предходната

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Препоръчайте ми нещо.
    Нека да еее..класика.

Голям фен
    ^^ Джеин Еър
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си