- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Книги :)
Кланица 5.
Горещо препоръчвам, в момента я чета. Разказва се за бомбардировката в Дрезден през ВСВ.
Чети нещо на Нора Робъртс
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
"Поредица от злополучия" - мн. добро![]()
има книгаПървоначално написано от AutumnTears
ква е кажи кажи кажи
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
за жалост се прецаках и гледах филма ... ама иначе ми хареса ,а книгата сигурно е стотици пъти по-якаПървоначално написано от 6napiii
Фентъзи-Хари Потър (класика в жанра),Ерагон,Хрониките на Нарния,Здрач,Землемория.Те и са по-детски,но са си хубави.
Иначе ако не ти се четат детски-Песен за огън и лед,Конклав на сенки,Колелото на времето (12 книги са,предупреждавам),Властел на на пръстените (истинска класика)
Ем за това се сещам засега.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
А защо не кажеш някоя конкретна книга, която предпочиташ ? Може би ще е по - лесно да ти се помогне.
е, хубави по-долни книжки пишеш, обаче това...болднатото, не е фентъзи и едва ли някога ще е. Само за Нарния може да се поспори, защото в началните десетилетия на 20 век ситуацията е малко сложна, но все пак..Първоначално написано от Extremescream
Колелото 12тата ще са 3 отделни книги май, тъй че ги сложи 15 цялата поредица...когато излезе -.-
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
За Здрач съм съгласна,че трудно може да се нарече фентъзи.Обаче Хари Потър,Ерагон и Нарния са си баш фентъзи.
Само дето Властелина и другите по-долу са епично фентъзи.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
На тези които се прехласват по здрач,прочетете и спящата красавица или Барби в лебедово езеро...ааа не това май беше филм.
А за остналите,силно ви препоръчвам 2те издадени на бг книги на Хорхе Букай!Наистина страхотен психолог и писател.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Тая книга Twilight трябва да я забранят със закон.Аз не мога да разбера,защо всички момичета между 13 и 16 години я обожава,хвалят и една ли не окачват на пиедестал.
Стига с тая книга,промива ви мозъците.
Всичките на хари Потър!!!Няма да съжеляваш !![]()
Още една .....Първоначално написано от Chery
![]()
Поредицата "Истории от света на Диска" на Тери Пратчет.И може би не толкова увлекателния начин, по който са написани книгите, колкото добре развитата и "невинно" вкарана философия на автора в тях.
Не целта е цел, а пътят
потърси нещо на Чък Паланюк-Invisible Monsters ако си добре с английския защото я няма на бг,но пък е много яка.
~Peace out~
..Pretty Odd All Day Long..
"Песен за Огън и Лед" и "Малазанска Книга на падналите/мъртвите" всяка следваща част от поредицата е по-добра от предходната![]()
Препоръчайте ми нещо.
Нека да еее..класика.
^^ Джеин Еър
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...