.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на skuck

Осветление по таблото на Вектра А

Ся ще направя едно лошо нещо ама .... тва е най четения радел ... така че... ако намерите къде да я преместите темата местете... ! Извинявам се ... все пак ...!
    Та ... искам да сложа на вектрата някакво осветление на централната конзола, там където са бутоните за парното и вентилатора.Ще бъда радостен ако някой ми обясни как да сваля въпросната конзола, понеже днес опитах, свалих часовиника, развих двете болчета който са в дупката за часовника, обаче от ляво изглежда има нещо друго което държи конзолата .... другото което искам да попитам е какви точно диоди да сложа и как да ги свържа...

в общи линий тва е.... ще се радвам ако някой помогне

п.с. забравих да кажа, че искам да сложа 8 диода, понеже тази бройка ще мога добре да разположа по бутоните и т.н.
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Мега фен Аватара на machoka
    Абе темата мога да ти преместя от раздел секс, ама кажи ми как да я преместя директно във форума на опел?!

ае там има някъв проблем, не ми дават да поствам... баси гадовете! пък в форума на вектра... никой не влиза ... освен с чука да се справя...

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Абе темата мога да ти преместя от раздел секс, ама кажи ми как да я преместя директно във форума на опел?!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    ае там има някъв проблем, не ми дават да поствам... баси гадовете! пък в форума на вектра... никой не влиза ... освен с чука да се справя...
    и ти се сети във форум, който се занимава с пъпкотрепачество и вещерски заклинания за бяла магия - любов между 8класници да питаш как да разкачиш централната конзола на опел вектра и да я накичиш с цигански диоди?!

Е, всичко бях виждал, но това наистина ме изненада.

Синиоте диоди работят на друг волтаж и ампераж.
    Трябва да се внимава.
    Също и има значение в каква схема ще ги навържиш.
    Може и да ти потрябват и резистори и да изчисляваш компенсациите.
    Потърси си из нета схема на таблото и кое как става.
    И сини диоди ще светят хубаво, само ако километража и т.н. са ти с бял фон, а не с обикновения черен.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Трябва да се внимава.
    И сини диоди ще светят хубаво, само ако километража и т.н. са ти с бял фон, а не с обикновения черен.
    не, не ме разбираш, километража няма да го пипам, там си свети добре, ама на тая вектра, германците са се изгаврили, и там където е парното, часовника, и вентилатора не са сложили нищо да свети, което ме дразни, щото не моа да нацеля плъзгачите за парното. Знам, че са с различен волтаж и ампераж и за тва питам....

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo

Обикновено се свалят с болчета, които са зад таблото, и си пада само централната конзолка. Виждал съм и такива, модулни, като касетофон се вкарват и се вадят само с отверката... Имай предвид, че акумулатора дава 15 волта, ако свържеш диодите последователно няма да имаш проблеми.

Цитирай Първоначално написано от wolfdance
    Обикновено се свалят с болчета, които са зад таблото, и си пада само централната конзолка. Виждал съм и такива, модулни, като касетофон се вкарват и се вадят само с отверката... Имай предвид, че акумулатора дава 15 волта, ако свържеш диодите последователно няма да имаш проблеми.
    има две болчета там в дупката като се изкара часовника, ама в ляво нещо друго го държи, сигурен ли си че говориш за вектра А? и аз си мислих да ги вържа последвоателно диодите

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Трябва да се внимава.

Мега фен
    Доколкото знам, електронните табели по автобусите (всички виждате че те светят със жълто) всеки диод се захранва по отделно с 1.2 mA ток. Предполагам твоите диоди трябва да работят на същият принцип. Дано съм помогнал !

OtherDimension ?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си