- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кутия, с форма на сърце...
реших да направя подарък за рождения ден на приятеля ми като напиша 101 причини поради които го обичам и ги сложа в кутия с форма на сърце нооо имам проблем нз от къде да намеря такава кутия и си мислех ако някой може да прави оригами или знае сайтове нека сподели поразрових се в интернет и видях как се прави обикновенна кутийка но с форма на сърце не намерих а пък от магазините си нямам на идея къде мога да намерята дайте идеи...
![]()
Шоколадовите бонбони Линтдор и Милка имат кутии във формата на сърце. Можеш да купиш такава и освен 101 причини вътре в кутията да има и нещо сладко.
На кръстовището на Витошка и Патриарха, в близост до бившата аптека има ателие за опаковане на подаръци.
Май си гледала "Размяна на съпруги".Едната женка беше правила такъв подарък на мъжа си.Първоначално написано от veron4ety
![]()
^^ Че какво са 101 причини?![]()
Иначе това с бонбоните е добра идея...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И аз за кутия от бонбони се сетих. Можеш да я оцветиш в червено или друг цвят а няколко бонбона (ако са във формата на сърце) да ги сложиш вътре заедно с листчетата на които ще напишеш причините.
Аз имам такава кутия за бижута!От морето ми еИма такива в магазините за подаръци и сувенири.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Доколкото си спомням,кутиите на Милка са във форма на сърце..Оцветяваш го или пък залепяш нещо и не се вижда..
Иначе може да потърсиш и ателие за опаковане на подаръци
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от raliichkaa
ще се сетя нп това е най-малкия проблемина4е мерси на всички
![]()
а аз си мислех че сърцетата са за момичета![]()