- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св.Валентин, alone, за кой ли преден път... :(
Какъв ли карък ме е потгонил, че все връзките ми се разваляха около зимата, преди св.Валентин.
Нима, с какво съм го заслужил?![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова исках да подаря нещо искренно на нечие съкровище, да прекарам един звезден миг... Всъщност май никога не е съвпадало досега, да има с коя![]()
Такъв ли ми е късмета?![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Е, то можеш да подариш на момичето си нещо и да прекараш "звезден миг" с нея, дори и да не е Св. Валентин. Не знам защо трябва да дойде тоя "празник" и чак тогава всички се сещате колко се обичатеНе е правилно това. За мен тоя ден си е обикновен и не го свързвам с нищо, освен със стотиците теми в тийнпроблем
![]()
еlsy![]()
Е, ти поне си изпитал любовта, а на някои дори тя не се усмихва.
еми кофти шанс ... ама и аз съм така и ми е мн мн мн мн мн тъпо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах, а аз имам гадже (като за първи път на Св. Валентин) и точно на тоя ден моичкия има изпит.![]()
Не съм от хората, които подаряват само по повод.Първоначално написано от nicolepcd
Бялата роза, когато се събудиш, или плюшката докато спинкаш, целувката по време на залез на морето... мисля че не са за пренебрегване![]()
Не оставяй с грешно впечатление за мен
Просто искам един различен Св.Валентин![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
еми явно такъв ти е късмета..![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
to i az sam taka ama ne mi e tapo we4e sam swiknala :P sqka godina e edno i sa6toПървоначално написано от ThinkPink
be den kat seki drug
![]()
Помня ти дългата тема за едно момиче, не съм останала с лошо впечатление, спокойноПървоначално написано от FunnYboY
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нима е била запомняща се...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Е,какво толкова?В крайна сметка денят е като всички останали.А и когато искаш,можеш да подариш на любимата нещо,защо чакаш св.Валентин?
Празнувай Трифон Зарезан в крайна сметка![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ооо, и още какПървоначално написано от FunnYboY
![]()
еlsy![]()
Мм дамПървоначално написано от Axe_vs_Sword
Аз също ще съм самичка на "Св.Валентин",ма не ми дреме особено.Затова пък има и "Трифон Зарезан" нали?
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Хаха кофти ,май тази година се очертава и аз да съм alone![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Какво толкова си се филмирал ?
Това е просто един празник, благодарение на който се правят луди пари, машина за пари си е отвсякъде...
Докато си имал връзка с някое момиче си имал достатъчно време, за да и правиш подаръци, да си имате вашият Св. Валентин, а не този, който ни задължава да сме щастливи и влюбени.. не може ли да сме щастливи и влюбени и през останалото време, не може ли и тогава да си правим сладки подаръци, дори без повод ? Не виждам място за съжаление..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Радвай се, че поне за малко си сам. Си праиш квот си искаш
сериозно
да не говорим, че и джоба ти няа да пострада от "няколко" спестени лева за 14ти..
да не говорим, как ще се напиеш с компанията, с която не си се виждал като хората от бая време заради гаджето...
въобще - кво си се сдухал?![]()
емиии вие още не сте ли разбрали:Св.Валентин за влюбените,Трифон Зарезан-за разлюбенитеСпоко няма да си единствения без гадже на Св.Валентин
,аз също съм самичка
![]()
Ми да напий се едно хубаво и за*би Св. ВалентинПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Соу? Не винаги се получава-сигурна съм ,че не го чуваш за пръв път.
Не драматизирай излишно. Свети Валентин е ден като останалите, само че някои му придават особено голямо значение.
You are broken, I can fix you...
Е все някой ден и това ще ти се случи.Не виждам причина да се притесняваш.
Празнувай си Трифон Зарезан,поне е наш празник.![]()
Вие само на Св. Валентин ли се обичате? Или само тогава си подарявате подаръци?
Споко, аз също ще съм alone![]()
Ден като ден ама да си призная честно ще ми е кофти малко като гледам влюбени навсякъде...няма какАма съм решила вечерта да си празнувам Трифон Зарезан с приятели и да се разбия
В крайна сметка наистина са прави останалите - не е нужно да има някакъв празник, за да се обичат двама души. Не отричам, че ако имах някой до себе си щях да празнувам Св. Валентин, но честно казано не съм особено голяма фенка на празници като този, Хелоулин и т.н. - това не са наши си традиционни празници е не мога да разбера защо като почнат да наближават се вдига толково много шум около тях
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..